„Срамежливата“ Али Макбийл се завръща по bTV Comedy

Възходите и паденията в живота на млада адвокатка в сериала „Али Макбийл” по bTV Comedy

Възходите и паденията в живота на една млада адвокатка в Бостън ще проследи сериалът „Али Макбийл” по bTV Comedy, от 8 септември, всеки делник от 15:00 и 23:00 часа. Поредицата е носител на 3 награди „Еми”, включително за най-добър комедиен сериал, 4 награди „Златен Глобус”, 7 награди на „Асоциацията на телевизионните критици” и редица други престижни международни призове.

Али Макбийл, чиято роля е изиграна от актрисата от Бродуей – Калиста Флокхарт („Клетка за птици”, „Стъклената менажерия”), е адвокат. Тя е удивително нахакана в съдебната зала и твърде стеснителна относно различни елементи от личния й живот…заради голяма част от които често чува гласове и песни в главата си и нерядко й се привиждат разни неща. Когато тя е заинтригувана от някой или от нещо, зрителите могат да видят/чуят какво Али наистина мисли чрез поредицата от фантазии в главата й. Вътрешният живот на героинята буквално оживява по един уникален и комичен начин, а нейните мисли са всичко друго, но не и плахи, на моменти дори цинични.

Али е необвързана, въпреки че през по-голямата част от живота си е дълбоко свързана с Били Алан Томас (Гил Белоус). Али и Били се събират и разделят от 7-годишна възраст. Играли са заедно като деца, стават любовници в тийнейджърска възраст и учат заедно право. По време на следването си двамата се разделят и всеки поема по свой собствен път.

Обстоятелствата принуждават Али да се присъедини към малка, но мощна кантора в Бостън, оглавявана от Ричард Фиш (Грег Джърман).  Той е като акула, която веднага надушва адвоката – кръвопиец, когато види такъв. В първия работен ден Али среща новия си колега – Били. Да, същият Били, само че сега той е женен за красивата и мила Джорджия (Кортни Торн-Смит). Али иска да я мрази, но не може. В действителност, двете стават приятелки. Сега Али и Били се намират в много неловка ситуация, но никой от тях не иска да напусне кантората. И двамата потвърждават, че тяхното много истинско и дългогодишно привличане един към друг все още съществува.

Снимкова галерия:

Видео промо:

Коментари (0)

Публикувано в на 30 август 2011 г.