Срам: Лейди Гага няма да напълни стадион „Васил Левски“! с онлайн видео и снимки

Срам: Лейди Гага няма да напълни стадион „Васил Левски“!

След като концертът на „Ред хот чили пепърс“ беше „натикан“ в Арена Армеец (15 000 души капацитет), същата съдба споходи и Лейди Гага. По първоначални планове и двата концерта трябваше да се състоят на националния стадион „Васил Левски“ (50 000+ души капацитет). За разлика от случая с изявата на „Ред хот“, обаче, Иван Несторов – Амебата не признава за слаб интерес към Гага!

Съорганизаторът на концерта за България не успя да даде твърде логично обяснение пред БНТ, а сякаш и „корабчета плуват в очите му“. Преценете сами в репортажа на следния адрес.

Натикването на „суперзвездата“ Гага бе оповестено с кратко суховато прес съобщение, цитирано под този параграф. С какъв ли заряд и ентусиазъм излиза даден артист на сцената, след като знае, че се изявява пред по-рехава от първоначално планираната за страната публика?

Концертът на Lady Gaga се мести в Арена Армеец

Live Nation и София Мюзик Ентерпрайсис обявяват, че концертът на Lady Gaga, част от световното й турне „The Born This Way Ball”, ще бъде преместен в Арена Армеец София. Датата на шоуто остава същата – 14 Август, 2012 г., 20.00 ч.

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец остават без промяна. Всички правостоящи билети ще са валидни за Арена Армеец, без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена до 14 август, 20.00 ч., деня на концерта, на слединте места:

  1. Касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София
  2. Централният офис на Тикетпро  – София, ул. Шандор Петьофи 28
  3. На касите на Арена Армеец София – в деня на концерта

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юли 2012 г.