Спринт на високи токчета – падни, стани и гледай! (видео)

Румънската звезда Андреа Баника връчи чек за 1 000 евро на най-бързата спринтьорка на високи токчета

На 6 август пред хотел Черно море в морската ни столица Варна се състоя петото издание на традиционния Спринт на високи токчета, организиран от списание Cosmopolitan. И тази година над 100 момичета от града и областта бяха дошли специално за събитието с надеждата, че ще спечелят голямата награда. За всички дами, които взеха участие в състезанието, имаше предвидени много подаръци, a най-бързата Cosmo мацка от тях си тръгнa с чек за 1000 евро.

Специално за да открие най-красивото състезание у нас, пристигна румънската денс сензация Андреа Баника. Русокосата изпълнителка даде официален старт на Спринта на високи токчета в съботния следобед. Тя награди и победителката в тазгодишното издание Катрин Младенова. Момичето, което пробяга трасето от 40 метра за по-малко от 7 секунди, показа възхитителен дух за победа. На миналогодишното издание на Спринта Катрин отпадна в предварителната група на състезанието, а вчера се изкачи на най-високото стъпало на Cosmo стълбичката.

За първа година се проведе и масов старт на всички участнички. Той зареди с още повече адреналин публиката, защото момичетата дадоха всичко от себе си, правейки истински спектакъл на високи токчета. Тази година бе рекордна и по мъжки стартове, които бяха общо три на брой. На последния от тях се разгоря истинска национална битка, защото турист от Германия пожела да се надбягва в зрелищния мъжки старт. Борбата България – Германия завърши в полза на чуждестранния отбор.

Традиционният Cosmo спринт на високи токчета завърши с Absolut Cosmopolitan High Hills Party в клуб Хоризонт, където гостите, освен на изпълнението на Андреа Баника, се насладиха и на освежаващи коктейли. Варненската публика за пореден път доказа, че е изключително емоционална и затова заслужава да е домакин на това уникално спортно събитие. Водещите Симо Колев и Виктория Керин поддържаха доброто настроение на всички през целия ден и обещаха догодина отново да са на същото място, по същия повод!

Варна – Спринт на високи токчета – репортаж на БНТ

Cosmopolitan – Sprint na visoki tokcheta I – Varna 06.08.11

Cosmopolitan – Sprint na visoki tokcheta II – Varna 06.08.11

Cosmopolitan – Sprint na visoki tokcheta III – Varna 06.08.11

Масов старт Спринт на високи токчета, 2011

Падане на състезателка от Спринт на високи токчета- Варна, 2011

Двойно падане на Спринт на високи токчета, 2011

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2011 г.