„Спри да ми досаждаш“ на Джена – видео хит и текст

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=xoDJr9RnrRw

В официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official бе представен най-новият музикален проект на Джена “Спри да ми досаждаш”. За новия си сингъл певицата се довери на творческия екип, създал “Песента на 2014” – “Моли се да не почна” -, композитора Йорданчо Василковски – Оцко и поетесата Мариета Ангелова.

Песента е с модерно и клубно звучене, което със сигурност ще допадне на младите хора, към които е насочен този проект. Тази линия е водеща и във видеоклипа към “Спри да ми досаждаш”, за видеореализацията на който Джена за първи път работи с режисьора Николай Шопов.

Изпълнителката и екипът обединяват идеи и усилия, за да ни представят един наистина различен проект, който полага основите на нова творческа линия, която ще следва певицата през 2015 година. Джена разкрива своите артистични заложби, като се превъплъщава в ролята на студентка, а заедно с нея в клипа участие вземат и нейни почитатели, които също са студенти и самата тя покани да се включат във видеото.

В “Спри да ми досаждаш” ще видим звездата в една нова и много много различна светлина, в унисон с която е и визията на Джена.

За своя стайлинг певицата отново работи с Маурицио Пироло – коса и стил и Борислав Соколов – Бони за грим, аксесоари и бижута. По време на снимките на клипа певицата реализира и фотосесия с фотографа Виктория Сиракова.

За по-малко от денонощие след премиерата си “Спри да ми досаждаш” на Джена се радва на изключително голям интерес и гледаемост. Видеоклипът събра близо 140 000 гледания, с което се нарежда сред проектите, предизвикали най-голям зрителски интерес още с появата си. Почитателите на Джена не спират да споделят новото й предложение и да коментират, че то е сигурен хит.

Текст на “Спри да ми досаждаш” –

Искам да ти кажа нещо –
нямам нужда да съм с теб.
Имахме добри моменти,
но това е всичко!
Искам да ти кажа нещо –
нямам нужда да съм с теб.
Хайде, остави ме намира
живота да си живея!

С тебе си говорим, но не се разбрахме.
Стига си раздухвал с теб какви си бяхме!
Двамата го знаем – беше само пробно.
Как ме нарече? Мерси, подобно!

Припев:
Спри да ми досаждаш
и да се обаждаш,
и да ми се бъркаш спри!
С кой ще се прибирам –
ти ли ще ми казваш?
Ало, кой си ти?

Разни хора, разни диагнози –
т’ва да ти го кажа сам си го изпроси!
Ня’къв луд от ревност ровиш ми в нещата –
да не си подписал с мене в общината?
Да съм ти момиче няма да допусна –
все едно купона рано да напусна…
Имам по-добра оферта, общо взето.
Не, не, не, не си за мен момчето!

По инфо на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2015 г.