Спортакус препълни мола – провал или фурор?

Сайтовете са задръстени от негативни мнения за събитието

„Подиграха ни се напълно.Чакахме часове за да ни покажат една мургава, грозновата Стефани, която се зъбеше ужасно и някакъв младичък дубльор на Спортакус с глуповато изражение.Не успяхме да дочакаме истинския , бяхме почти удушени.Организаторите заслужават линч.Няма да им купя никога тъпото списание, нито пък ще стъпя повече в този гаден мол.“ – пипи

„Пълна пародия, по-зле не мисля че можеше да е!“ – stefanov

„Такъв провал беше това посещение, че просто нямам думи. Подложиха ни на деветия кръг на ада. Чакахме наблъскани като сардели един час, после дойде една фалшива Стефани, а след нея и един фалшив Спортакус. През цялото време на чакането се издирваха деца загубили родителите си. Организацията си беше пълен провал.За да излезе всичко възможно най евтино бяхме завряни в този тъп мол. Хората разочаровани започнаха да си тръгват. На най- търпеливите накрая като награда им е бил поднесен и самия Маркус Шевинг за пет минутки. Накратко казано българска му работа“ – гери

„Аз лично присъствах с детето и доста се притесних от ситуацията, която и при най-малък проблем би довела до нещастни случаи. Доста необмислено беше като организация и с висок риск. При такова струпване на хора се разчиташе на 4-5 момчета от охраната на мола. Да не говорим, че всички правила за безопастност бяха погазени отвсякъде.
Хубаво начинание и намерение, но БГ изпълнение за съжаление. Просто се радвам, че не стана инцидент!
На всичко отгоре не излезе Магнус Шевинг, а някакъв дубльор.Направо си направиха гаргара с хората.“ – БГ style

„УЖАСНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!!АБСОЛЮТНА ЛУДНИЦА!НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ СЛАВИМ С ТОВА.ИСКАЛИ СА ХОРАТА ДА НАПРАВИЯТ НЕЩО МИЛО ЗА ДЕЦАТА И ПАК СЕ ИЗЛОЖИХА.МОЙТО ДЕТЕ,А СЪС СИГУРНОСТ И ПОВЕЦЕТО ДЕЦА БЕШЕ РАЗОЦАРОВАНО,ЗАЩОТО НЕ МОЖА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ЛЮБИМЕЦА СИ,КА МОЛИ ДА ГО ВИДИ НОРМАЛНО/АЗ ГО НОСЕХ НА РАМЕНЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ/АЗ СЕ СКАПАХ,ДЕТЕТО МИ СЕ РАЗРЕВА ЗВЕРСКИ,3 ДЕЦА СЕ ИЗГУБИХА,СУПЕР РАЗОЦАРОВАНИ СИ ТРЪГНАХМЕ.ЯЗЪК,ЦЕ ТОЛКОВА МНОГО ГО НАВИВАХ ДЕТЕТО МИ,ЦЕ ЩЕ ИДВА ИСТИНСКИЯ СПОРТАКУС И ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ ДАЖЕ АВТОГРАФ.МНОООГО ГОЛЯМО РАЗОЦАРОВАНИЕ БЕШЕ ЦЯЛАТА РАБОТА.“ – ekaterina

„ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В СЕРДИКА ЦЕНТЪР. НИТО СПОРТАКУС, НИТО СПОРТАКУСКА. САМО РЕВ И ИЗГУБЕНИ ДЕЦА, РОДИТЕЛИ И ДЕЦА ВИСЯЩИ В ЗАДРЪСТВАНЕТО ОКОЛО СЕРДИКА ЦЕНТЪР. ДЕЦА ВИСЯЩИ ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ НА ЕСКАЛАТОРИТЕ И КОЛАБИРАЩИ МАЙКИ.“ – Измамени

Това са само част от мненията, получени от различни IP адреси, които бяхме длъжни да ви посочим. А сега – така изглеждат нещата според официалната информация на ТВ7:

Рекорден интерес предизвика посещението на Спортакус в България

Знаменитият  Спортакус (в ролята – Магнус Шевинг) от хитовия сериал Мързелград, който бе на специално посещение в България по инициатива на ТВ7 и Про Филмс, предизвика неочаквано голям интерес сред родителите и техните деца. На събитието на 12 октомври, което се проведе в Сердика Център, се събраха над 9 хиляди души, дошли да се срещнат със своя любимец.

Въпреки огромния брой от хора, които запълниха и 4те етажа на търговския център, малчуганите избухнаха в неистова радост при появата на знаменития герой от „Мързелград”.

Заедно с него те изпълниха любимите си песни и се забавляваха с акробатичните му изпълнения.

Самият Магнус Шевинг бе изненадан от огромния интерес към марката „LazyTown” и обеща да посети отново България.

„Ще дойда отново тук и следващата ни среща можем да направим на открито, където децата да имат още повече пространство за забавление”, каза Магнус Шевинг пред почитателите си.

Сериалът „Мързелград” се излъчва по ТВ7, вече от 8.30 ч. всяка събота и неделя. От месец ноември стартира и специализирано списание със същото заглавие, което ще се издава от Про Филмс.

Освен изпълняващ ролята на Спортакус, Магнус Шевинг е и създател на хитовата поредица. Това обаче не е първата му визита у нас – като професионален състезател по аеробика през 1995 г. Магнус печели европейска титла именно в България.

Главният герой от „Мързелград” – Спортакус, е супергерой, призван да помага на всяко дете, което изпадне в беда. Благодарение на атлетичността му за него няма непостижими цели и провалени задачи, а своята форма той поддържа с много спортуване и със силата на „спортните бонбони” – плодове и зеленчуци.

Марката „LazyTown” е позната в над 500 милиона домакинства по света. В момента шоуто се излъчва в 128 страни и продължава да бъде между петте най-популярни телевизионни програми за деца.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.