Спорт на живо: Баку 2015 от БНТ HD с онлайн видео и снимки

Спорт на живо: Баку 2015 от БНТ HD

БНТ HD излъчва пряко българското участие в първите европейски игри БАКУ 2015

През месец юни любителите на спорта ще станат свидетели на първите Европейски игри Баку 2015. Общо 127 от най-добрите български спортисти (67 мъже и 60 жени) ще представят страната ни в състезанията, които предстоят в азербайджанската столица от 12 до 28 юни. България ще участва в 23 спорта: стрелба с лък, бадминтон, плажен волейбол, бокс, кану, колоездене на шосе, скокове във вода, фехтовка, акробатика, спортна гимнастика, художествена гимнастика, джудо, карате, самбо, спортна стрелба, плуване, синхронно плуване, тенис на маса, таекуондо, батут, триатлон, волейбол (мъже и жени) и борба. БНТ HD ще излъчва пряко цялото българско участие в Баку.

Още в програмата на БНТ HD: зрителите ще имат възможност да проследят и най-интересното от световното първенство по хокей на лед, което тече в Прага. Финалът е тази неделя (17 май) и ще бъде излъчен от 21.40 часа.

От следващата седмица, любителите на моторните спортове ще могат да проследят рали “Портогалия”, Световният шампионат за електромобили Формула Е – Гран При на Берлин и Световният шампионат по мотокрос.

В програмата на БНТ HD, oт 30 май волейболните фенове пък ще могат да следят излъчването на мачовете от Световната лига по волейбол.

Виж БНТ

Виж БНТ HD

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2015 г.