Спомени връхлитат Богдана Карадочева в PRO.BG, просълзява се

Богдана Карадочева разказва за смъртта на баща си тази събота в „Запазено за жени”

Екстремна неделя заедно с Крум, Веселин Овчаров и Мартин Чой в „Запазено за мъже” по PRO.BG

В събота, 23 октомври, в „Запазено за жениБогдана Карадочева ще разкаже за смъртта на баща си, който умира в концентрационен лагер след  9 септември. „Гадно” е меко казано за начина, по който баща ми изчезна от живота ни” – казва тя за неприятния момент .

Със сълзи на очи , тя си спомня за шока, който е преживяло семейството й, когато им съобщили, че той е починал.

„Как и защо – никой не разбра. По –късно можех да видя всичко в досието му , но не пожелах. Искам в съзнанието да остане такъв, какъвто си го спомням ”.

Още спомени за майка си, приятелите си и пътуванията ще разкаже певицата пред водещата Диана Алексиева в „Запазено за жени” по PRO.BG.

Режисьорът  Виктор Чучков и актьорите Радина Кърджилова и Явор Бахаров ще говорят за българското кино и за най-новия български филм – „Тилт”, в който те участват. Кадри от него зрителите може да видите в събота в 11.00 часа в „Запазено за жени”.

Дали екстремните спортове са само привилегия на лудите глави, ще разбере водещата на предаването „Запазено за мъжеЕлена Кръстева от Крум – водещият на тазгодишния фестивал за екстремни спортове и кино. Също така най-добрият парапланерист в България Веселин Овчаров ще разкаже за емоцията, която изпитва при поставянето на  световен рекорд по парапланеризъм от приятеля му Хорацио. Всичко това и още  какво е запечатано във изключителния филм „Инфинити Хималая“, ще разберете от продуцента -Петко Гюлчев.

Адреналинът няма да спре дотук, защото ще видите коли, които със сигурност желаете да притежавате.

Финалът е отреден на мъж, който категорично е обявен за мъж на седмицата, защото никой не смее да му застане на пътя – двайсет кратния шампион по мотоциклетизъм – Мартин Чой.

Всичко това можете да видите  тази неделя, 24 октомври,  от 11.00 часа само в предаването „Запазено за мъже“ по PRO.BG.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя от 11.00 часа в ефира на PRO.BG и на живо онлайн  на www.probg.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.