„Споделен живот“ и още Full HD премиери от bTV – видео

Премиерни заглавия с full HD качество завладяват ефира на bTV през януари

През месец януари всяка неделя от 20:00 часа bTV ще зарадва своите зрители с премиерни заглавия с full HD качество. Неизлъчвани до момента ленти и класически филми в кристално  качество ще завладеят ефира на телевизията и ще предоставят отлично забавление в зимните вечери.

Тази неделя, 5 януари, от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност за първи път да гледат в HD формат шампиона по получени награди „Оскар” и превърналия се в класика „Титаник” на Джеймс Камерън. Трагичната гибел на най-големия и луксозен за времето си кораб с 2 223 пътника на борда обикаля света и хвърля в покруса милиони хора. За по-малко от три часа хиляди пасажери са погълнати от ледените води на океана. Фаталният сблъсък на презокеанския лайнер „Титаник“ с огромен айсберг е една от най-трагичните катастрофи в историята на мореплаването, но ведно с това и символ на човешкото страдание. Филмът показва не само картината на катастрофата, но проследява и една вълнуваща любовна история. На кораба пътува Роуз (Кейт Уинслет), дъщеря на заможно американско семейство, и Джак (Леонардо Ди Каприо) – млад мъж от социалните низини, тръгнал към Америка да търси щастието си. Случайната среща между двамата поражда чувства, които прерастват в страстна любов, обречена от социалните предразсъдъци, консерватизма на нравите и злощастната случайност.

Гледай видео анонс онлайн

На 12 януари от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да видят HD премиерата за България на „Точен прицел” (Vantage Point). Този политически трилър представя осем гледни точки на едно ужасяващо събитие – опит за убийството на американския президент по време на среща на световните лидери, посветена на борбата с тероризма. Всички осем души, сред които обикновен правителствен служител, личната охрана на президента, техническия екип на новинарски телевизионен канал, американски турист, испански полицай и арабски терористи, имат само една цел – да открият атентатора. В лентата, дебют на големия екран на режисьора Пийт Травис, участват Денис Куейд, Сигорни Уивър, Форест Уитъкър, Уилям Хърт и Матю Фокс.

Гледай видео анонс онлайн

На 19 януари от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да се насладят на невероятната актьорска игра на Алек Болдуин, Камерън Диас и Абигейл Дреслин в драмата  „Споделен живот“ (My Sister’s Keeper). По-голямата дъщеря в семейството на Сара (Камерън Диас) и Брайън (Джейсън Патрик) – Кейт (София Василева) страда от левкемия. Тя се нуждае от много грижи и се налага родителите й да създадат още едно момиченце със специални качества. Ражда се Ана, чийто живот неизбежно и непрестанно е свързан с този на Кейт. Двете живеят един споделен живот, докато малката Ана решава, че не издържа повече и подава съдебен иск срещу родителите си. В житейската игра се включва и адвокат, който ще изиграе важна роля при вземането на решения.

Гледай видео анонс онлайн

Премиерно за българския телевизионен ефир на фантастичната драма „Прелестни създания” (Beautiful Creatures) във full HD качество ще имат възможност да гледат зрителите на bTV на 26 януари от 20:00 часа. Итън Уейт е тийнейджър от малък град, който мечтае да избяга от твърде обикновения си живот. При срещата си с непознатата и тайнствена Лена Дюшан, той е неустоимо привлечен и открива в нея това, за което винаги е мечтал. Без и двамата да подозират, те са неразривно свързани от свръхестествени събития, случили се дълго преди да бъдат родени. Заедно започват да разкриват тъмни тайни за себе си, своите семейства и злокобния град, в който живеят…

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 януари 2014 г.