Списание ROUGE хвана натясно най-желание ергени на България

И още, Мис Плеймейт 2009 заявява: „Аз не съм втората Златка, аз съм новата Златка!”

През октомври ROUGE тръгва по следите на едни от най-желаните ергени в България – футболистите Ники Михайлов (втора снимка), Атанас Курдов и Иван Стоянов (първа снимка) не се притесняват да отговорят на провокативните въпроси и да споделят някои от най-съкровените си тайни.

„За първи път правих секс на 15 години с едно момиче от Украйна”, споделя Ники Михайлов, „Не е слух, че съм бил със Златка, но отдавна вече не сме заедно”, категоричен е Атанас Курдов, докато Иван Стоянов твърди; „Никога не съм имал връзка с манекенка!”.

За своите премеждия по пътя към върха разказва Станимира Колева – един от най-успешните български модели в чужбина, а в рубриката „Право на отговор” думата взима Мис Плеймейт 2009 и безкомпромисно заявява: „Аз не съм втората Златка, аз съм новата Златка!”

В полезрението на ROUGE попада и Евтим Милошев. Продуцентът споделя, че Survivor 4 е пълен не просто с изненади, а с много изненади. Пред читателите той разкрива и какво се случва в личния му живот, трудно ли е да си продуцент в България и в какви отношения е със Слави Трифонов.

„И до днес продължавам да следя “Шоуто на Слави”, макар с него (Слави – бел. ред.) да не си общуваме и да не се виждаме, откакто не работим заедно. Но нека не забравяме, че аз самият също съм направил много, за да може шоуто да изглежда по този начин и да бъде успешно”.

И още: най-атрактивните модни предложения и най-красивите бижута на сезон есен-зима 2009. Разберете и какви са актуалните тенденции грим и как да се сдобиете с усмивка за милиард долара!

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.