Списание MAXIM откри страхотен интернет сайт

Обръщение от редакцията на MAXIM по повод старта на MaximOnline.bg

Изключително развълнувани и щастливи, ние отбелязваме дългоочаквания старт на Maximonline.bg със звън на чаши с безалкохолно и билков чай, удивени и все още невярващи, че хората, които държат интернет, са ни позволили да качим глупостите си онлайн и да ги направим достояние на огромна публика.

Нещо повече – имаме право на собствен дневник, който да обновяваме колкото често ни се прииска, а не само веднъж месечно като в хартиения Maxim. И още – можем да пишем по много повече от 160 знака!

Изпълнени с решимост, която може да се изпари, а може и да не се изпари след седмица-две, поставяме началото на този блог, в който освен нас ще пишат и други приятели, които поканим (и които нямат нищо против да си платят).

Ще пишем за всичко, което ни изостря обонянието и най-вече – по теми, които не влизат в списанието (защото са твърде несериозни, твърде глупави, твърде гневни или твърде дребни; всъщност по обичайните теми, но вече онлайн).

Ще громим ресторанти, които не ни дават най-добрите маси и ни гледат накриво след първата песен, ще се саморазправяме с “известните” и по-малко “известните”, със съседите, със съгражданите и съселяните, ще отчитаме собствените си грешки, въпреки че не правим такива, ще поощряваме свободната мисъл и поддържаните женски тела, ще следим трансферите в “Левски” и ЦСКА – особено тези в “Левски”, и въобще ще пълним тази страница както дойде, пък каквото ще да става.

Забавлявайте се и не ни изпращайте свои идеи, защото няма кой да ги чете. Това е засега. Хайде, че водата за втория чай кипна.

Посетете www.maximonline.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 28 септември 2009 г.