SPIRIT of Burgas става все по-харесван на Острова – гласувай!

SPIRIT of Burgas  в топ 10 на UK Festival Awards

За втора поредна година българският фестивал SPIRIT of Burgas успя да се нареди сред най-добрите фестивали в света в категорията BEST OVERSEAS FESTIVAL на UK Festival Awards.

С едва второто си издание от 2009г., музикалният форум намери място сред номинираните за британските фестивални награди. Тази година успехът е още по-голям, защото SPIRIT of Burgas се нарежда в топ 10 Best Overseas Festivals, благодарение на многобройните гласове, дадени за него.

Радващ е фактът, че един млад български фестивал е повод за създаване на общност от хора, които подкрепят една позитивна кауза. А каузата е в България да се случва голямо по мащаби събитие с международна културна стойност и отзвук, събитие, което обединява на едно място, по едно и също време, хора от различни възрасти и с различни интереси.

Гласуването за определяне на финалистите сред 10те номинирани във всяка една категория на UK Festival Awards продължава до 27 октомври на www.festivalawards.com. Победителите ще бъдат обявени на 18 ноември 2010г. на официална церемония в Лондон. Всеки, който даде своя вот, има шанс да спечели 2 V.I.P. билета за всеки от фестивалите – победители в надпреварата.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.