Spirit of Burgas със засилени мерки за сигурност след атентата с онлайн видео и снимки

Spirit of Burgas със засилени мерки за сигурност след атентата

Няма отменени участия на артисти в програмата на SPIRIT of Burgas 2012

Организаторите предвиждат засилени мерки за сигурност в трите дни на събитието

„Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надяваме всички пострадали и ранени да се възстановят и преживеят шока максимално бързо. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент, на който, за съжаление, станахме свидетели”, заяви изпълнителният диркетор на SPIRIT of Burgas 2012 Стефан Еленков по повод трагичните събития на летище Бургас в сряда.

„До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на SPIRIT of Burgas. Всички мениджъри на изпълнители, с които говорим, изказват своята съпричастност към трагедията и осъждат остро проявата на насилие и загубата на човешки живот по този безмилостен начин. Изпълнителите се доверяват на усилията, които полагаме в момента и разчитат, че с подкрепата на Община Бургас ще направим всичко възможно, за да осигурим техния комфортен престой, както и спокойствието на публиката.”, увери Стефан Еленков.

Подготовката на фестивала продължава по предварително планираната програма, като не се предвиждат промени в датите и часовете, обявени за всяка от сцените: главна сцена, Solar Dance Arena, Jack Daniel’s Rock Arena, На тъмно FREESTYLE Stage  и BraZZoBraZZie.

Ако се наложат бъдещи промени сред имената на артистите, датите и часовете на техните участия, и/или други активности, част от официалната програма на SPIRIT of Burgas 2012, те ще бъдат своевременно оповестявани на официалния сайт на фестивала.

Информация, която не е публикувана на официалния сайт или официално потвърдена от организаторите на фестивала, не следва да бъде приемана за достоверна.

Екипът на SPIRIT of Burgas предвижда засилени и специални мерки за сигурност, предвид факта, че тази година се очакват над 25 000 посетители. Ще бъдат положени всички усилия гостите на фестивала да се чувстват сигурно и тяхното спокойно пребиваване на териротията на SPIRIT of Burgas да е гарантирано.

До няколко дни ще бъдат обявени конкретните мерки и действия, които се планират, които ще бъдат осъществени с подкрепата на Община Бургас, местните структури на МВР и всички партньори на SPIRIT of Burgas.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 юли 2012 г.