Спечелиха рекордни 200 000 лева в Национална лотария!

Падна Мега Джакпотът на Националната Лотария!

Захари Бахаров осигури пенсия за още 67 години на 67-годишен пенсионер от Радомир

Рекордният джакпот на Националната лотария от 200 000 лв. ощастливи едно българско семейство в навечерието на Националния празник, 3 март.

Внушителната сума се разиграва за първи път в ефира на Националната лотария. Късметлийският билет за участие в играта “MEGA Jackpot” се падна в ръцете на 67-годишния Христо Кацарски от гр. Радомир. Щастливецът попадна в студиото с билета на половинката си, с която живее от 21 години. След като са избрани за участие в играта ”ТВ мечта”, двамата се надяват единствено на сигурната печалба от предаването на стойност 500 лева, но късметът им предоставя друга възможност.

Цял живот Христо е работил на държавна работа и в момента получава пенсия от 260 лв. Радомирецът започна с лекота и увереност играта си, като достигна сумата от 15 000 лв. Със същата лекота, роденият под щастлива звезда Христо, успя да натрупа 75 000 лв. към своя актив в играта.

„Имах стратегия, която си намислих от самото начало, а именно да избирам по-голямо, по-малко, по-голямо, по-малко и така нататък”, сподели Христо след играта.

Точно на последната сфера обаче стратегията на Ицо не проработи и той направи грешка. Полoвинката му Зоя даде знак да се откаже, което го правеше по-богат със сумата от 75 000 лв. В този напрегнат момент на избор, публиката окуражи радомиреца и след няколко консултации с любимата си, той все пак взе решение, което му донесе печалба от  200 000 лв.

“По-добре късно, отколкото никога!”, бяха думите на Христо веднага след като спечели най-голямата награда, която се дава в българския ефир.

Мега джакпотът на „Национална лотария” достигна впечатляващата сума от цели 200 000 лева, след като от самия старт на играта  до участието на Христо срещу сферите на късмета са се изправяла цели 22 участници.

За водещия Захари Бахаров падането на натрупания джакпот беше видимо изключително емоционалнен момент. “Да съм водещ на Националната лотария и всяка седмица  да давам пари на хората е невероятен адреналин за мен. Христо е скромен човек и късметът беше на негова страна”, допълва Захари.

Директорът на “Национална лотария” Калин Георгиев сподели, че за по-малко от 6 месеца в играта са раздадени  награди на обща стойност над 5 000 000 000 лв. “Радвам се, когато хората се забавляват с нас и вярват в къмета си”.

Само тази седмица в предаването “Национална лотария” бяха раздадени общо 279 386 лв.

Първият кръг на играта – “Щастлива монета”, дамата, която спечели чисто нов автомобил се казва Лидия Лазарова от София. Студентката по криминалистика успя да надвие съперниците си Дейвис Николов от Благоевград и софиянката Гергана Найденова. Лидия остана единствена с 2 монети, които бяха достатъчни, за да получи ключа за мечтаното возило.

В следващия рунд на предаването – “ Сейфове”, на сцената се изправиха една срещу друга кранистката Илияна Гегова от гр. Перник и детската учителка Димитринка Найденова от Враца. В тази игра образованието победи строителството и чаровната учителка си тръгна с 15 000 лв.

Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова ТВ. 

Гледай видео запис от предаването, в което дадоха 200 000 лева:

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2013 г.