Спечели таблет всяка седмица с Нова телевизия

Неделената вечер с „Игра на знаци“ по NOVA

Всяка неделя филмът по NOVA дава шанс на зрителите да спечелят таблет, играта стартира на 18 март в 20:00 ч. с екшъна „Пазители на Галактиката“

Тази неделя от 20:00 ч. с филма по NOVA стартира новата „Игра на знаци“, която ще даде възможност на зрителите всяка седмица през пролетния сезон да печелят по 1 таблет. За да се случи това, е необходимо филмовите ентусиасти да гледат внимателно вечерните ленти в последния ден на седмицата и да следят за три тайни знака – три думи.

След като видят всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, зрителите ще имат време до края на лентата да ги изпратят чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.

Играта на знаци ще започне с хитовия екшън „Пазители на Галактиката“ на 18 март, неделя, в 20:00 ч. по NOVA. Лентата е с две номинации „Оскар“ и включва звезден актьорски състав – Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Мики Рурк и още много други холивудски любимци. Филмът ще пренесе киноманите във фантастичната Галактика, където дръзкият авантюрист Питър Куил (в ролята на Прат) ще поведе новите си космически приятели в безразсъдна и смела битка срещу злото. Кой ще победи и кои ще бъдат тайните знаци във филма, не пропускайте да проследите в неделя от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Седмица по-късно, на 25 март, зрителите ще видят изкусителната Анджелина Джоли в премиерния „Господарка на злото“. Хитовата продукция ще отведе зрителите на приказно пътешествие с неразказаната история на Злодеида, която от красива и невинна млада жена, се превръща в емблематичен лош герой. Думите на екрана отново ще бъдат три, а всички, които ги познаят, трябва да ги изпратят като съобщение в официалната страница на NOVA преди финалните надписи.

Не пропускайте старта на „Игра на знаци“, както и звездните филмови ленти всяка неделя вечер от 20:00 ч. само в ефира на NOVA.  Включете се в надпреварата за таблет още тази седмица, като откриете и изпратите трите думи във филма „Пазители на Галактиката“. Подробни правила на играта тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 март 2018 г.