Спечели стотици награди от Радио N-Joy

Деца стават герои в приказка с много музика и танци за 7-ия рожден ден на радио N-JOY!

Страхотна музика, танци, вълшебници, приказни герои, стотици награди и истинско забавление очакват гостите на празника на N-JOY на 1-ви юни!

На 1 юни най-голямата музикална радио верига в България – N-JOY ще отпразнува 7-ия си рожден ден. Страхотна музика, много танци, вълшебници, феи и истинско забавление очакват всички гости на радио N-JOY. Главната роля в приказката по повод рождения ден и 1-ви юни ще изиграят именно децата. Двойният празник ще се състои в Bulgaria Mall между 12:00 и 18:00 часа в събота.

Вълнуващ приказен бал с танци ще се случи на сцената на събитието. Децата ще се учат да танцуват латино, народни танци, джаз балет и зумба с помощта на професионални треньори от Dance Academy. Преди да опитат сами основните стъпки и за да получат голяма доза вдъхновение, гостите ще станат свидетели на атрактивните професионални изпълнения на танцьорите.

Любимките от музикалното шоу „Гласът на България“ – Вася Попова от отбора на Миро и Нина от отбора на Вики Терзийска, ще зарадват гостите на празника със специални изпълнения. На сцената ще се качат и малките звезди с ярък талант от детска вокална група „Смехоранчетата“.

Истинското забавление за малките гости на 7-ия рожден ден на радио N-JOY ще продължи с детски куклен театър и „училище за вълшебници“. За да бъдат гарантирани усмивките в цялата програма в разнообразни игри с аниматорите-приказни герои ще бъдат раздадени стотици награди на децата.

В деня на детето през 2006 г. в ефира на девет града започва излъчването на най-новото радио – N-JOY. Седем години по-късно градовете, в които N-JOY има покритие, са вече 37. Радиото се превърна в любимо на младите и активни хора в България и се утвърди като безспорен лидер сред аудиторията на слушателите на възраст между 18 и 36 години. Феновете на радио N-JOY във официалната Facebook страница на радиото са над 70 000.

Oще много изненади и истински празнични емоции очакват гостите на 7-ия рожден ден на N-JOY на 1-ви юни в Bulgaria Mall.

7 години радио N-JOY – 7 години само хитове!

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.