Спечели принцеси и пъзели на Дисни от Нова телевизия с онлайн видео и снимки

Спечели принцеси и пъзели на Дисни от Нова телевизия

Нoва е подготвила голям телевизионен подарък за цялото семейство – Денят на Disney на 26 декември

Коледа наближава и приказната атмосфера вече витае във въздуха. За празника Нова телевизия е подготвила един много специален телевизионен подарък за цялото семейство – Денят на Disney, който ще зарадва както малките, така и вече порасналите деца с поредица от любими заглавия.

„Мъпетите” ще сложат началото на Disney маратона по Нова на 26 декември в 13.00 ч., следва „Университет за таласъми” в 15.00 ч. и „Храбро сърце” в 17.10 ч. „Необичайният живот на Тимъти Грийн” започва в 22.10 ч., но преди него – в праймтайма на коледната вечер, точно в 20.00 ч., зрителите ще се потопят в ледения свят на превърналия се в абсолютен хит за всички поколения филм „Замръзналото кралство” (Frozen).

В Деня на Disney зрителите на Нова ще имат възможността да спечелят и страхотни награди. На Facebook страницата на Нова киноманите могат да отговарят на въпроси, свързани със сюжета на анимациите, част от Деня на Disney, а общо 10 късметлии ще спечелят принцеси на Disney или пъзели с героите на Disney.

Не пропускайте срещата с вълшебния свят и приказните герои на Disney – 26 декември, събота, 5 премиери в Деня на Disney по Нова.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 декември 2015 г.