Спечели пътуване до Лондон от Радио и Телевизия Сити!

Стани част от света на Миньоните и спечели пътуване до Лондон с Радио и телевизия Сити !

За пореден път Радио и телевизия Сити подарява на феновете си изключително преживяване – пътуване за двама до Лондон и посещение на Tower of London по пътя на миньонските приключения!

Радио и телевизия Сити дава възможност на някой от слушателите и зрителите на медията да спечели пътуване за двама до британската столица с осигурени самолетни билети и престой, а късметлиите не само ще могат да бъдат част от анимационния свят на симпатичните миньони Кевин, Стюарт и Боб, но и ще  видят на живо короната на кралицата в Tower of London!

За да се включат в неочакваното приключение на Радио и телевизия Сити, зрителите трябва да отидат в сайта www.city.bg, да се регистрират и да отговорят вярно на въпрос, свързан с филма. На 13 юли един от отговорилите правилно ще спечели голямата награда и шанса да видят кралската корона в Tower of London! Най-големите фенове на филма ще получат и специални поощрителни награди от Миньоните, както и билети за прожекциите на филма в България. Премиерата на Миньоните в България е на 10 юли.

Следете www.city.bg и Facebook за още инфо за играта на Радио и телевизия Сити и Форум Филм България!

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юни 2015 г.