Спечели от „Лице в лице“ с Цветанка Ризова и Димитър Цонев

 „Лице в лице” с Цветанка Ризова и Димитър Цонев от 15 октомври по bTV

Новият телевизионен тандем Цветанка Ризова и Димитър Цонев ще застане „Лице в лице” със зрителите на bTV на 15 октомври. Всеки делничен ден, веднага след bTV Новините в 17.00 часа, популярните журналисти ще обръщат задълбочено внимание на най-важната, най-горещата или най-спорната тема от деня.

Всеки петък Ризова и Цонев ще бъдат в компанията на един ексклузивен, много популярен, но рядко появяващ се в медийното пространство човек, с когото ще разискват най-скандалните и горещи теми както в публичното пространство, така и около него. Коя ще бъде тази загадъчна личност екипът на предаването ще разкрива постепенно в дните от понеделник до четвъртък чрез кратки материали. Зрителите на bTV и предаването „Лице в лице” могат да дават предположения за това кой ще бъде гост на страницата на предаването на сайта на bTV, а за един от позналите ще има и специално подготвена изненада.

Водещите ще търсят гледната точка и на зрителите, с които чрез сайта btvnews.bg, блогове, социални мрежи и скайп ще обсъждат най-важните теми от деня. Репортерите на предаването, които ще бъдат част от екипа на Ризова и Цонев, ще показват зрителската гледна точка и в преки включвания от различни места в страната.

Коментари (1)

Публикувано в на 9 октомври 2012 г.