Спечели кола от Радио Енерджи за 60 секунди!

“Изчезвам след 60 секунди” – четвърти сезон по радио ENERGY

Голямата награда тази година е Nissan Мicra!

За четвърта поредна година по радио ENERGY стартира успешната риалити радио игра “Изчезвам след 60 секунди”. От 15 октомври всеки ще има възможността да се регистрира за участие в играта с награда Nissan Micra! 

Риалити играта се провежда за четвърти път на територията на България, а желаещите да спечелят първо се регистрират на сайта на радио ENERGY. В изминалите три сезона на “Изчезвам след 60 секунди” с чисто нов автомобил се сдобиха трима слушатели на радиото – от Стара Загора, София и Русе.

Успешно регистриралите трябва да вдигат телефона си всеки път, когато звънне, да имат късмет, да обичат адреналина и да бъдат готови за бързи реакции и много бягане! В края на играта някой от тях ще кара Nissan Micra.

Екипът на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързва с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който в  понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат избирани двама. И в трите дни ще бъдат изтегляни по две имена на регистрирали се участници. За два месеца колата ще обиколи България със спирки в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново и Благоевград.

След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Nissan Micra на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09:00 ч. и 11:00 ч.

В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже:

Nissan Micra е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да оставите всичко настрана, да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите.”

Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир на честотите на радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и … да го запали! Ключът ще бъде предварително поставен на контакт.

С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди 4, на който в присъствието на нотариус един от участниците ще си тръгне с Nissan Micra!   

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2012 г.