Спечели книгата на Криско

Тази седмица, до 10 ноември всяка сутрин БГ Радио ви дава възможност да спечелите копие от новоизлязлата биографична книга на Криско – „Пътят нагоре“. От деня на премиерата на книгата, 6 ноември, до края на седмицата всяка сутрин в официалната страница на Стартер във фейсбук ще откриете въпрос, свързан с книгата и изпълнителя, а победителят за деня е избиран на случаен принцип сред всички дали верен отговор

„Пътят нагоре“ е автобиографична книга, проследяваща развитието на певеца Криско вече десет години на българската сцена. Книгата съдържа лични истории, срещи с конкретни хора и сценични преживявания.

„Пътят нагоре“ не е издателски експеримент. Децата и младите читатели показаха еднозначно през последните години, че не са апатични към книгите, стига те да не са задължение, а нещо истински интересно за тях. „Пътят нагоре“ е отговорност към читателите, зад която стои работата на екип от професионалисти. Водеща в издаването на книгата е убедеността, че с авторитета и влиянието си Кристиан Талев – Криско може да повлияе на едно цяло поколение в положителна посока.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.