Спечели билети за концерти на Бионсе и Депеш мод

Двама ще гледат кралицата Бионсе безплатно, на живо в Белград благодарение на Сити радио и телевизия!

В ефира на Ситиводещата музикална телевизия в България и радиото – една от най-силните марки в страната, стартира нова игра, от която зрителите и слушателите могат само с една регистрация да спечелят уникално преживяване!

Многобройни са феновете на Бионсе, които мечтаят да гледат R’n’B дивата на живо, а тя никога не е била толкова близо! Мисис Картър ще пее на 15 април в Белград!

За да спечелят билет за себе си и приятел за концерта й в Сърбия – първи от световното турне The MRS Carter Show, почитателите й трябва нонстоп да слушат и гледат Сити радио и телевизия и когато чуят или видят песен на Бионсе, да се регистрират напълно безплатно на www.city.bg. Кампанията продължава до 30 март, а феновете могат да бъдат с любимата си медия постоянно и чрез мобилните приложения за Iphone, I pad, I pod touch и android.

Depeche Mode с ексклузивен концерт във Виена. Радио FM+ и Радио Fresh! подряват билети за най-големите им фенове

Най-големите фенове на Depeche Mode могат да видят любимците си ексклузивно още този месец, благодарение на Радио FM+ и Радио Fresh!

Групата ще изнесе специален VIP концерт във Виена на 24 март, само месец преди старта на световното им турне, част от което ще е и България. Музикантите ще представят ексклузивно пред избрана публика новия албум Delta Machine, а Радио FM+ и Радио Fresh! дават уникалния шанс на четирима от своите слушателите да спечелят покани за събитието.

От началото на седмицата в ефира на радиостанциите звучат специални музикални depeche-загадки. Когато ги разпознаят, феновете трябва да пишат на depeche@fmplus.net или depeche@radiofresh.bg.

На 18 март, понеделник, в шоуто на Калина Стефанова по Радио FM+ и Теодор Койчинов по Радио Fresh! ще бъдат изтеглени и четиримата щастливци, които на 24 март ще пеят хитовете на Depeche Mode във Виена.

 

 

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.