Спечели билети за Kavarna Rock 2015 и Voinegovtsi Wrong Fest от Z-Rock

Горещо фестивално лято със Z-Rock – феновете печелят билети и срещи с идолите си

Рок радиото на България – Z-Rock в епицентър на предстоящите събития

Лятото е изпълнено с горещи музикални събития, а рок радиото на България – Z-Rock отново е в епицентъра. От ефира на Z-Rock истинските фенове могат да спечелят билети за предстоящите Каварна Рок 2015, Voinegovtsi Wrong Fest, както и да получат вълнуващия шанс да се срещнат очи в очи със Съли Ърна от Godsmack, Томи Ютсен от Amorphis, Джейкъби Шадикс oт Papa Roach.

За да получат възможността за среща на живо с групите от Summer Chaos Festival, феновете могат да се включат във Facebook играта, като посочат с коя от четирите банди искат да се запознаят лично. До 12 юни, малко преди 18:00 ч., водещият на HiJack Show Краси Москов, ще избира чрез жребий четирима участника, които ще се срещнат с бандата, която са посочили в поста си.

Z-Rock ще даде възможност на 10-има слушатели за страхотни емоции на Kavarna Rock 2015 с хедлайнери Twisted Sister и Within Temptation. Всеки ден до 23 юни на zrock.bg ще бъде публикуван кадър от видеоклип на някоя от бандите, които ще забият в Каварна. Феновете трябва да познаят коя е групата, както и кое е парчето, и да изпратят отговора на igra@zrock.bg. Всеки ден в периода на играта един слушател ще печели тридневен билет за фестивала.

На 20 и 21 юни предстои и Voinegovtsi Wrong Fest, като Z-Rock няма да пропусне да даде шанс на слушателите да станат част от събитието с билети от рок радиото на България. Фестивалът на най-дългия ден по традиция ще посрещне първото лятно слънце с ударна програма от 15 безкомпромисни банди от съвременната китарна сцена, както местни, така и световни. За да участват в жребия за един двоен билет на ден, слушателите трябва да отговорят на дневния въпрос в играта на show@zrock.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 юни 2015 г.