Спечели билети за Алиша Кийс от Радио Fresh!

Най-слушаната младежка радиостанция в България – Радио Fresh!, празнува осемнадесети рожден ден

Хит-радио номер едно в България навърши пълнолетие на 6 май 2013 г. Радио Fresh! посрещна осемнадесетия си рожден ден като най-слушаната радиостанция в България сред хората на възраст от 18 до 36 години.

Много изненади за слушатели, приятели и партньори са подготвили от медията на младите хора през целия месец май. Първата е факт още от 7 май със завръщането на “Fresh Summer” в ефира. Двама слушатели ще получат шанса да видят и чуят на живо уникалната Алиша Кийс в сърцето на Европа – златна Прага. Условието е свежо и приятно – докато слушат любимото си радио, слушателите трябва да чуят микс от нейни хитове, като веднага напишат точния час на излъчването му на igra@radiofresh.bg! Колкото по-внимателно слушат, толкова по-голям е и шансът да спечелят два билета за концерта на звездата на 12 юни в Прага.

Още свежи награди и изненади очакват слушателите на Радио Fresh! и феновете на „Гласът на България” – всяка седмица най-активните ще печелят по 5 двойни пропуски за фен зоната на концертите на живо. А пък тези, които обичат сами да избират най-модерната музика, скоро също ще имат повод да го докажат.

Най-новите и модерни световни и български хитове се радват на интереса на най-много слушатели в страната, като хиляди предпочитат да започват деня си и с неповторимия чар на Калина и Надя от „Шоуто на Блондинките” всеки делничен ден между 7:00 и 10:00 часа. Атрактивните водещи на Радио Fresh! през деня – Тео и Цвети, също помагат за увеличаване на аудиторията.

Радио Fresh! е най-слушаната радиостанция за модерни хитове в България – лидер сред младите българи на възраст от 18 до 36 години (GARB, март 2013г.). Радио Fresh! излъчва само най-новите и модерни световни и български хитове, много забавни предавания, класации, както и най-горeщите клюки и интервюта от шоубизнеса.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.