Спечели билет за всички концерти през 2012 година!

Безплатен музикален маратон през 2012 година

Истинско музикално пиршество очаква любителите на музиката през 2012 година. С конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ всеки има шанс да спечели златен билет за най-големите концерти на любимите си изпълнители, гостуващи в България, и да бъде в центъра на купона през цялата 2012 година.

За да участват в конкурса, желаещите трябва да запишат клип как пеят сами или със свои приятели на парти, концерт, в парка, у дома и навсякъде другаде. Записаният клип трябва да се качи във Facebook страницата на конкурса – facebook.com/zlatenbilet.

Конкурсът продължава до 30 септември 2011 година, след което победителят ще бъде изтеглен с томбола. Голямата награда е златен билет, осигуряващ безплатен пропуск за най-големите концерти на гостуващи изпълнители в България. За първите участници в конкурса ще има и насърчителна награда – специален бинокъл от Tantum Verde, с който новите им собствениците ще могат да проследят отблизо всички големите концерти.

* Златен билет: Според дефиницията на организатора златният билет Tantum на стойност 1 000 лв. представлява възможност да посетите най-големите концерти на чуждестранни изпълнители, които ще се проведат на стадион, в рамките на Република България от 1.01.2012 г. до 31.12.2012 г.

Подробности за конкурса „Остана ли ти глас след снощи?“ и условията за участване можете да намерите във Facebook страницата на конкурса  – facebook.com/zlatenbilet.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.