Спечели билет за Междузвездни войни: Последните джедаи в Лондон

Слушател на Радио 1 ще гледа световната премиера на Междузвездни войни: Последните джедаи на живо в Лондон на 12 декември

Радио 1 – радиото, което пуска хитовeте на последните шест десетилетия и най-безсмъртните класически произведения ще заведе свой слушател и негов придружител на световната премиера на кино явлението Междузвездни войни: Последните джедаи на живо в Лондон на 12 декември.

В Междузвездни войни: Последните джедаи сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от Силата се пробужда се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, и шокиращи истини от миналото. Феноменът Междузвездни войни: Последните джедаи идва у нас в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември, но един слушател на Радио 1 заедно със свой приятел ще има възможността да гледа последния филм на галактическата сага преди всички останали – на ексклузивна премиера в Лондон още на 12 декември. Безценната награда, за която слушателите могат да играят на www.radio1.bg, включва освен покани за прожекцията в Лондон настаняване и самолетни билети за двама в английската столица.

Пълните условия на междузвездната игра може да намерите на сайта на радиото, а след премиерната дата – слушателите ще имат възможност да участват и за още награди – оригинален мърчандайз от любимия на поколения филм.

Радио 1 вече десет години е номер 1 за българите между 35-60 години, високообразовани и с високи доходи, с изградени стил и класа. На 36-те честоти в страната, на които звучи – има изключително и само класически хитове – най-известните и мелодични песни от 60-те години до наши дни. Радио 1 е идеалното радио, когато си в движение или на работното място. А феновете на Радио 1 могат да го слушат и на модерното мобилно приложение на своите смарт телефони и мобилни устройства.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2017 г.