Спечели билет за концерта на Nicole Scherzinger в Лондон

City Radio&TV изпраща двама от слушателите си да видят на живо любимата си дива!

Предпоследният концерт-изненада от серията от десет за десетия рожден ден на City ще бъде награда за двама от слушателите и зрителите на City Radio&TV, които ще летят до английската столица, за да станат свидетели на грандиозния концерт на Nicole Scherzinger на 19 февруари.

Сексапилната американка ще изпълни най-новите си хитове от новия и неин първи солов албум „Killer Love”, като „Right There” (feat. 50 Cent), “Try With Me”, “Wet” и “Don’t Hold Your Breath”. Никол със сигурност няма да пропусне и любимите на всички песни за 2011 „Coconut Tree” (feat. Mohombi) и „Heartbeat” (feat. Enrique Iglesias).

Въпреки че през 2010 загърби ролята си на водеща певица на The Pussycat Dolls, горещата мацка ще зарадва феновете си в Лондон с едни от най-големите хитове на групата, с които те заеха челни позиции в класациите през годините – “Hush, hush, hush”, “When I grow up”, “I don’t need a man” и златното „Don’t cha”.

През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio&TV, както и осигуреното пътуване и престой в Лондон. Условието е едно – всеки трябва да се регистрира на следния адрес в момента, в който чуе по радио City или види по City TV песен на Nicole Scherzinger.

City Radio&TV вече заведе феновете си на девет от десетте концерта за 10-годишнината си и до края на най-музикалната кампания на медията предстои само още един концерт-подарък! Пригответе се последната изненада на City Radio&TV!

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.