Спечели билет за Children of Bodom от Z-Rock

За седмия си рожден ден Z-Rock събра над 15 000 истини за рока на верните фенове

Емоциите продължават с игра с билети и среща на живо с финландските легенди Children of Bodom

Над 2 150 слушатели се включиха в предизвикателството нa Z-Rock по повод седмия рожден ден и разкриха над 15 000 гледни точки за света на рок музиката. През следващите седмици в ефира на рок радиото на България ще звучат избрани истини на верните фенове.

В празничната програма на живо от студиото на рок радиото на България прозвучаха уникални акустични концерти и гостуваха поредица от звездни гости.

Отличаващ се лайв направиха момчетата от Der Hunds. Бандата изпълни акустична версия на „Дива птица“, с която участват в музикалното състезания „Зелената песен на България“ и показаха на аудиторията, че парчето звучи перфектно и на живо.

Към „7-те истини за рок музиката“ своя принос направиха и звездните гости в предаването „Голият обяд“ в ефира на Z-Rock с водеща Елена Розберг.

„Хората, които слушат рок музика са най-естествените хора, с най-положителен заряд. Нека се държим здраво, рокът е нашата душа, нашата сила“, каза Милена Славова.

„Рокендролът е по-дълбоко вдишване от всичките ти обичайни вдишвания“, сподели Людмила Сланева-Локо в eфира на Z-Rock.

„Мисля че рокът е мироглед. Когато рокендролът е вътре в теб, се отнасяш по по-различен начин към всичко…Хората, които слушат рокендрол, могат да се разбират помежду си, гледат по някакъв общ начин на света“, разкри своята гледна точка Асен Блатечки.

Емоциите за слушателите на Z-Rock ще продължат с игра с билети за концерта на финландските метъл легенди Children of Bodom на 13 ноември. Печелившите ще имат страхотната възможност да се срещнат на живо с бандата. Всеки ден до 8 ноември в ефира на Z-Rock ще звучат откъси от парчета на Children of Bodom. За участие в играта е необходимо да се посочи заглавието на песента за деня на childrenofbodom@zrockbg.com. Жребият ще се тегли на живо в ефир всеки ден точно в 19:00 ч. от водещия на Z-Jungle по Z-Rock – Ники Toдоров.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 ноември 2013 г.