Спектакъл „Disney on ice“ в Арена Армеец, билети по 40 лева

За първи път в БългарияDisney on ice!

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят Арена Армеец София, с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

Спектакълът „Нека празнуваме!” на DISNEY ON ICE ще изнесе 5 представления в  «Арена Армеец София»  от 09 до 11 ноември 2012г.

През 1923г. братята Уолт и Рой Дисни основават Disney Production. С иновативноста и креативността на Уолт и  находчивоста и търговския усет на Рой, компанията се превръща в една от най-влиятелните в Холивуд. Тя  променя глобално световната развлекателна индустрия. Днес The Walt Disney Company, заедно с дъщерните дружества и филиалите е водеща в областта на забавленията за семейства. Тя има пет бизнес направления: медии, паркове и курорти, филми и мюзикъли, потребителски продукти и интерактивни медии. Disney има годишни приходи около 40,9 милиарда щатски долара за последната фискална година (2011).

Корпорацията има огромно влияние в развлекателната индустрия въобще и е една от компаниите влизащи в индекса Dow 30, отразяващ развитието на. Американската икономика.

Представленията на Disney on Ice и Disney Live!, базирани на герои от Disney, се играят пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни, на 6 континента. Европейската им публика е над от 6,5 милиона души годишно.

Превърнете обикновения ден на любимите си хора в необикновено преживяване, елате на уникалното ледено представление „Нека празнуваме!”

За първи път в България

DISNEY ON ICE представя повече от 50 класически и съвременни герои в завладяваща компилация от любими празници и тържества по цял свят. Присъединете се към Мики Маус и неговите приятели във великолепна поредица забавни изненади, виртуозно пързаляне и жизнерадостни костюми.

Историята на представлението води публиката заедно с техните любими Дисни герои, през поредица от вълнуващи събития,– Кралският бал за Св. Валенитин с най-новата Дисни принцеса Тиана; Много Веселото Нерожденно Парти с Алиса и Лудия Шапкар; Страховито парти за Хелоуийн с Джак Скелета и разбойниците на Дисни; и традиционния хавайски празник луау с Лило и Снич.

Творческият екип на продукцията е сътворил шоу с изобилие от цветове, топлина и дух, които предизвикат приятни спомени в публиката от техните собствени празници.

Шоуто „Нека празнуваме!” е представено от съвременна гледна точка, с прекрасна музика, пиротехника, хореография и костюми, които изпълват с невероятна енергия всеки един момент от спектакъла.

БИЛЕТИ:

Билетите за спектакъла  „Нека празнуваме!” на DISNEY ON ICE ще бъдат на  цени  40, 50, 60, 70, 80 и 90 лева.

Всеки от спектаклите в Арена Армеец София, ще бъде с лимитиран капацитет до 7000 души.

Билетите  могат да бъдат закупени от:

  • КАСАТА НА ТИКЕТПРО В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК
  • КАсАТА на арена АРМЕЕЦ софия
  • онлайн на адрес www.ticketpro.bg  
  • КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ  И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ

Продажбата на билети стартира на  25 април (сряда) 2012 г. от 10.00ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2012 г.