Спечели билети за Волейболната лига на нациите

Радио N-JOY е официален медиен партньор на Волейболната лига на нациите

Следете ексклузивното съдържание само в ефира на радио и спечелете билет за мачовете от турнира

Най-новият проект на международната федерация по волейбол стартира и скоро мачовете от световна класа ще бъдат реалност. Радио N-JOY е единственото радио, което бе признато за официален медиен партньор на лигата и до края на състезанието ще можете да чуете само в ефира на радиото ексклузивни интервюта с участници в престижния проект. Следете сайта и Facebook страницата на радио N-JOY, защото там ще намерите информация как да спечелите билет за мачовете.

Волейболната лига на нациите ще предложи 260 мача в 21 страни по целия свят, а в битката за медалите при мъжете отново е българският национален отбор. От 1-ви до 3-ти юни център на волейболните емоции ще бъде столичната зала „Арена Армеец“. Там националите ще се изправят срещу Русия, Сърбия и Австралия. От 15-ти до 17-ти юни нашите момчета ще бъдат в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна.

За да можете да гледате на живо срещите от турнира, следете ефира на радио N-JOY, а също и на bTV Radio, където всеки ден ще раздаваме по една двойна покана за мачовете в София. Отговорете на дневната загадка и спечелете билет от официалния медиен партньор на Волейболната лига на нациите.

Специално за слушателите на bTV Radio пък ще бъде създадена специална рубрика на дългогодишния шампион и бивш капитан на националния волейболен отбор – Евгени Иванов – Пушката.

Не забравяйте да следите сайта и Facebook страницата на радио N-JOY и bTV Radio! Нашите момчета ще разчитат на вашата подкрепа!

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2018 г.