Сотир Цацаров гост на рейтинговата Цветанка Ризова с онлайн видео и снимки

Сотир Цацаров гост на рейтинговата Цветанка Ризова

Сотир Цацаров  проговаря след два месеца мълчание в „Лице в лице” – във вторник от 17:30 часа по bTV

Предаването е предпочитаният избор на зрителите в категория „публицистика” според годишното проучване на аудиторията на Маркет Линкс

Във вторник, 5 ноември, от 17:30 часа специален гост в публицистичното предаване „Лице в лице” по bTV ще бъде главният прокурор на Република България – Сотир Цацаров. След повече от два месеца мълчание в студиото на Цветанка Ризова и Димитър Цонев той ще коментира последното развитие по ключовите дела в държавата. Актуалните действия по ситуацията със сирийските бежанци в страната ще дискутира новоназначеният директор на Държавната агенция по бежанците – Николай Чирпанлиев.

„Лице в лице” е най-успешното публицистично предаване в българския ефир според данните от национално представително изследване за населението между 18 и 54 години, проведено от Маркет Линкс през лятото на 2013 г.

По данни на пийпълметричната система на ГАРБ, средната аудитория на предаването е нарастнала с 15% през септември-октомври 2013 година в сравнение със същия период на 2012 г. За една година от съществуването си в ефира на bTV, аудиторията на „Лице в лице” с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев в панела All 4+ е по-голяма от сумарната аудитория на конкурентните национални канали през делничните дни в периода 17:30-19:00 часа. Рейтингът на предаването нараства с всяка изминала седмица от септември 2013 г. до момента, което е показател за траен и висок зрителски интерес.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 ноември 2013 г.