SOS на Илон Мъск към инженерите, ден след като 1200 служители на Twitter напуснаха

Офисите на Twitter бяха затворени вчера, след като стотици служители подадоха оставки.

Ню Делхи:

Ден по-късно Стотици служители на Twitter решиха да подадат оставка, собственикът Илон Мъск изпрати SOS до служителите: Автори на софтуер, моля, явете се на 10-ия етаж в 14:00 часа днес. В имейл Мъск помоли софтуерните инженери да летят до Сан Франциско и да бъдат лично в офиса на Twitter.

Мъск каза, че само онези, които не могат физически да пътуват до района на залива или имат семейни спешни случаи, ще бъдат освободени от присъствие, съобщи Bloomberg.

Собственикът на Twitter поиска от инженерите да изпратят обобщение на постиженията си в кодирането през последните шест месеца и 10 екранни снимки на най-важните редове код. Мъск каза, че срещите ще бъдат кратки и ще се провеждат, за да помогнат за „разбирането на технологичния стек на Twitter“.

Пощата дойде часове след като Twitter беше принуден да затвори офисите си Масово изселване заради ултиматума на Мъск Ангажирайте се с „много трудна“ работна среда. Мъск помоли служителите да избират между много дълги часове или да загубят работата си.

Най-малко 1200 служители подадоха оставки вчера, създавайки объркване, че хората все още трябва да имат достъп до активите на компанията, съобщи New York Times.

Мъск, най-богатият човек в света, беше критикуван за радикални промени в компанията за социални медии, която той купи в края на миналия месец за 44 милиарда долара.

Той вече уволни половината от 7500-те служители на компанията, премахна политиката за работа от вкъщи и наложи дълги часове, а усилията му да трансформира Twitter срещнаха объркване и забавяния.

READ  Илон Мъск твърди, че юридическият екип на Twitter е нарушил NDA

Представено видео на деня

Това беше вечер за Фархан Ахтар и съпругата му Шибани Тандекар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.