Соня Немска се отказва от Денислав с прес съобщение

Отворено писмо от Соня Немска до всички медии

“Искам официално да заявя, че от днес, 4 октомври, моята “приказка” с Денислав Минев окончателно приключи. Това решение дойде много трудно и бих казала мъчително, но като всяка жена и майка, с достойнство ще продължа по пътя си сама. По повод всичко, което се изписа и изговори в медиите, искам да кажа, че чувствата ми са били истински и съм направила не един и два компромиса в името на връзката си, но съдбата ми показа правилния път, по който стигнах до истината.

Затова от днес, моля, всички медии да не свързват името ми с този човек. Като майка не мога да допусна детето ми да чете за изкуствено създадените конфликти между мен, Денислав и неговите приятелки. Считам, че ще проявите разбиране и ще уважите правото ми на личен избор.

С уважение: Соня Немска

В същото време, Денислав обикаля по медиите романтичен и сам

Денислав е новото попълнение в поп-фолк гилдията. Младежът от Шумен, който нашумя покрай участието си в „Биг Брадър 4” и връзката му със Соня Немска, беше гост в предаването по ББТ „Така го правят жените”.

Там той изрази мнението си, че за да успее един изпълнител, трябва да има талант и контакт с публиката.

Атрактивният мачо, който отскоро е изпълнител на компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises”, отговори искрено на всички въпроси на водещата Лора Георгиева.

Разказа за това, че има няколко дюнерджийници в Шумен, как се е пробвал и в София, но не се е получило.

Сподели, че бизнесът му върви добре и сега, когато има възможност да осъществи една от мечтите си – да е певец – го прави без да се замисли –

„Млади сме и трябва да пробваме от всичко”- отсече Денислав.

На брадъра му предстоят снимки на клип към последната му песен „Дюнер кючек”.

Идеята е видеото да е интересно, секси и игриво, каквото е парчето.

„Идеята за „Дюнер кючек” се роди отдавна. Самата песен бе записана преди 5-6 месеца, но исках да я пуснем за лятото. Преди това пуснах баладата „Няма те в мен” – чувствена, силна и стойностна балада. Сега е ред на песен за дискотеките, за забваление.” – казва Денислав.

Изпълнителят на „Real Enterprises” се определи като романтичен и сподели, че сърцето му е свободно –

„След драмите със Соня Немска и Славена, прекратих отношенията си и с двете. Сега съм сам. Единственото, което искам сега е да успея в живота и да постигна мечтите си” – заключи сладурът.

Denislav – Duner Ku4ek Live в PLAZZA Sofia

Коментари (1)

Публикувано в на 5 октомври 2010 г.