Солени дни за Поли Генова по БЕЗ гащи – скандал с онлайн видео и снимки

Солени дни за Поли Генова по БЕЗ гащи – скандал

Авторите на аранжимента откраднаха „гащичките“ на Генова?

Интернет се чуди кой пък й ограби бюста…

„Солени дни“ е съвместното предложение за летен хит на 2012 г. на Поли Генова и момичетата от вокална формация Latida (част от група Бон-Бон).

Първоначално парчето е било с работно заглавие „По гащи“, но впоследствие екипът решава да го промени на „Солени дни“. Очаква се песента да бъде включена в дебютния албум на Поли Генова, който предстои да излезе.

Седмица след премиерата става ясно и защо е променено заглавието на новия хит.

„Хората, които бяха ангажирани с аранжимента на песента, го регистрираха в Музикаутор като тяхно авторско парче. Това е напълнo некоректно, тъй като музиката е изцяло на младата композиторка Жени Джамбазова, а текста написахме аз и LaTiDa“, коментира Поли Генова по информация на Lifestyle.bg.

Относно кражбата, в интернет бъзикат Поли, че освен гащите са й откраднали й ц*ците, както и певческия талант. Съветват я поне да беше преименувала хита на „Без гащи“. Изтънчен индивид добавя – „Абе тая що не се застреля на хълма на музикалните индивиди“. Явно по някакъв странен начин Поли Генова предизвиква изблици на хуморески.

Режисьор на свежия видеоклип към „Солени дни“ е Павлин Иванов – Bashmotion, който дава и идеята за любопитната локация на снимките – град Балчик и неговото ромското гето, където все пак Поли Генова и компания се развяват по гащи.

Изненадваща поява във видеото прави Пламен от популярната бой банда Voice of Boys, сформирана в риалити шоуто X Factor.

Въпросният нов хит/клип:

Частично е използвано инфо на MusicSpace.BG

Коментари (2)

Публикувано в на 11 юли 2012 г.