Софийско село посреща Open Air Drum’n’Bass Festival 2010


Най-доброто от дръм и бас сцената край Кътина

Броени дни до края на промоционалните билети

За десетото юбилейно издание на Open Air Drum’n’Bass Festival 2010 тази година, културните дейци от H.M.S.U. ще обогатят родната сцена с най-актуалното от дръм енд бейс музиката от изминалата година.

Мястото е отново китното Софийско селце – Кътина. И тази година ще има организирани охраняема парти зона, културни и спортни активности, място за къмпинг, добре подсигурен бар, безплатен паркинг и др. Към програмата на събитието ще бъдат прибавени още над 30 изпълнители от България и цял свят, музиката отново ще свири над 40 часа.

Потвърдиха участието на фестивала Noisia /Холандия/, безспорно най-популярните продуценти в момента, като холандците ще представят новият си албум, с който в момента предизвикват истински фурор. Разбира се освен тях, ще можете да чуете още и ветерана Nicky Blackmarket /Англия/ – собственик на най-големия магазин за плочи в Лондон, както любимецът на DJ Hype /Агнлия/ и машина за фънки днб бийтове – Hazard /Англия/. Лекция по селекция от мелодичен дръм енд бейс ще изнесе самият Big Bud /Англия/, докато мрачнaтa страна на басса ще бъде поверена в ръцете на момчетата от С4С /Англия/ и The Sect /Англия/ .

Любопитен факт – на наградите за дръм енд бейс музика и култура провели се в Бирмингам, Noisia отнесоха наградата за „Най-добър днб продуцент“. Nicky Blackmarket беше избран за „Най-добър олд-скул селектор“, МC Eksman взе статуетката за „Най-добра лирика“ сред майсторите на микрофона, а Hazard се нареди на престижното второ място в категория „Най-добър DJ“. Всичките те ще бъдат гости на фестивала край Кътина тази година.

За пореден път организаторите предоставят на публиката първокласно събитие на цена без аналог в Европа. Билетите са в продажба от 22-ри март на преференциална цена от 20лв. Тази цена ще се запази до края на април. От май цената е 30лв., а на вход – 40лв. Билетът само за втората вечер ще струва 30лв. Билети можете да поръчате онлайн оттук или да закупите от касите на Тикетпро в страната.

Повече инфо за събитието: http://www.hmsu.org/index.php?cmd=hottopic&htid=194

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.