„София – Модна столица на Балканите“ – видео от градинката на ЦУМ!

София – Модна столица на Балканите

В градината на ЦУМ стартира модният форум „София – Модна столица на Балканите„. Специален ВИП-гост на събитието бе италианската модна журналистка Ралука Питулан, която пристига в София директно от Седмица на модата в Милано. Модната корифейка живее в Ню Йорк и е собственик на модния канал RALUKA.TV, а преди това 15 години е работила в телевизия RAI. Присъствието й на модното дефиле в София е „Билетът“ на България за световния моден подиум. Друг специален гост бе г-н Тициано Барлота- моден мениджър и PR на Ферари Челинджър.

Повече от 10 дефилета на престижни модни марки събраха ценителите на модата и изяществото у нас. Ревюто стартира с новата колекция на дизайнерката Мариела Гемишева и нейните ученици от Македония, а за финал бе показана колекция официални облекла на Вергиния Здравкова.

На специална настилка – карпет макс, дълга над 100 метра се разходиха топ-моделите Гергана Малкоданска, Гергана Дончева, Петя Велкова, Бориса Тютюнджиева. Лице на фешън събитието бе Катерина Мутафчиева от Карин Моделс България за 2009 година. Сцената на събитието наподобяваше стар италиански площад. Гостите се насладиха на френско шардоне от изба (Жорж Дюбьоф) и Суши Експрес.

Водещ на модното шоу беше Камен Воденичаров.

Организатор на проявата е „Brand Luxury Challenge”, модна агенция „NEXT ONE”, и предаването КЛУБ НЮЗ по Нова телевизия.

Видео от събитието:

Инфо и видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.