София Джамджиева в Като две капки вода

Актрисата София Джамджиева стъпва на сцената на „Като две капки вода“

След впечатляващата си поява в „Пееш или лъжеш“ дамата ще се изправи пред предизвикателствата на преобразяването от 27 февруари в 20.00 ч. по NOVA

Един от най-запомнящите си участници от първото издание на „Пееш или лъжеш“ – актрисата София Джамджиева, ще се присъедини към звездния състав на „Като две капки вода“, което стартира от следващия понеделник, 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA. След като впечатли зрителите с визия, вокални данни и чувство за хумор по време на успешния нов формат, дамата ще се отправи към предизвикателствата на уникалното шоу за преобразявания.

„Предаването за мен е една бленувана възможност. Това е прекрасен шанс да работя с един креативен и обожаван за мен екип – най-готиното семейство на Балканския полуостров! Преобразяванията ще са голямо изпитание, от доста време не съм била на сцена“, споделя Джамджиева, която си пожелава да влезе в обувките на Шер. Разпознаваемият глас на София озвучава героите в различни пълнометражни филми и сериали. Чаровната блондинка допълва, че киното е най-голямата й страст, а професионалната среща със седмото изкуство – сбъдната мечта. Като асистент в холивудски продукции, снимани в България, работи с Гейбреиел Бърн, Патриша Аркет, Колин Фарел и други световноизвестни актъори.

„Пееш или лъжеш“ доказа, че има не само забавен характер, но и потенциал да бъде платформа за нови открития. Поканата към София Джамджиева е доказателство за приемствеността между един нов успешен формат и предаване, с вече изградени традиции“, коментира екипът, който обещава големи изненади и колоритни образи в петия сезон на „Като две капки вода“.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 февруари 2017 г.