„София диша“ с ТВ7 – донеси им подарък и ще върнат жеста!

Не бъди скучен, раздвижи се с TV7!

Покажи детето в себе си през последния уикенд на „София диша 2011”!

TV7 ще подари на симпатичните градски хора още малко движение и леко, но много приятно прекарване на последната „свободна” и „дишаща” неделя от месеца. Инициативата е част от проекта „София Диша” и се случва именно в уикенда, посветен на „Песента на танца”.

От 16:00 до 21:00 часа на 28 август, на една от най-култовите софийски улици – „Цар Шишман” (точно пред магазин KVS) TV7 ще организира за феновете на доброто забавление своята оранжева чил аут зона. Там, под вълшебната сянка на висящи във въздуха чадъри, всеки ще може да поеме глътка въздух на меките  оранжеви възглавници и люлеещи се столове. Всеки ще може да се раздвижи по най-лесния и приятен начин, познат на всички от детството ни – с любимата стара игра на Дама.

Там, където обикновено не можем да се разминем от коли, клаксони и нерви, сега ни очакват само спокойствие и забравени детски емоции. Разбира се, TV7 ще направи и купища готини снимки, които eкипът ще качи на фейсбук страницата.

TV7 ви предизвиква – ние ще ви дадем подарък, донесете ни и вие нещо оранжаво! Ако не – просто елате с желанието да си припомним времената, когато лудувахме по улиците и не се спирахме пред нищо!

Коментари (0)

Публикувано в на 26 август 2011 г.