„София диша“ – купонясвай с Тити Папазов и Въргала на улицата!


“София диша” и спортува

Тити Папазов ще пробва точен мерник на улица “Шишман”

С истински спортен празник ще стартира „София диша” на 7 август (неделя) на столичната централна улица „Цар Иван Шишман”, организиран от Столична община. Фестивалът ще се открие в 16:00 ч от заместник-кметът на столицата Христо Ангеличин.

Мултижанровото събитие е част от програмата на София за кандидатстване на града за „Европейска културна столица 2019”.

След миналогодишния успех на фестивала, тази година организаторите ще доразвият събитията, като всяка неделя на август ще бъде с различен тематичен акцент. По време на фестивала ще има постоянна програма, включваща разнообразни забавления за деца и възрастни – циркови артисти, фокуси, капоейра забавления, дартс, джаги, музика и други.

“Фиестите всяка неделя ще имат различна тема. Тази неделя ще премине под тема “Спорт” с мотото „Вдишай играта” и на улицата ще се играят над десет вида спорт. Спортен клуб “Левски” също се включва в инициативата и ще заеме платното по ул. “Гурко”. Очакваме треньор номер 1 на България за 2009 Тити Папазов да се включи в играта „Точен кош” заедно с баскетболиста Георги Младенов. Ще участват още Светльо от „Хиподил” и Влади Въргала.”, разкри Ангеличин.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2011 г.