София Ден и Нощ еп. 453, 454, 455 от 20, 21, 22.03.2018

Какво е състоянието на Марио от “София – Ден и Нощ” след трагичния инцидент?

Каква е съдбата на една от най-обичаните двойки в сериала Марио и Джулия?

Истинска битка за спомените и дори за живота си водят някои от героите на „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Трагичният инцидент, който вкара Марио в болница, има своите последствия. Животът на красивия барман изцяло се преобръща. Освен че губи спомените си за определен период от време, той губи и усещането към околния свят, а чувствата му са тотално объркани. Здравословното състояние на Марио се превръща в огромна болка за неговата приятелка Джулия. Гордото момиче е в безизходица. Каквато и стъпка да направи, за да помогне на любимия си, Джулия губи все повече своето достойнство. Най-тежката битка се оказва тази за изгубените чувства на Марио. На карта са заложени любовта, миналото, бъдещето и всичко, което е свързвало двамата влюбени. Добрата новина е, че Марио има проблясъци и медицински погледнато, сякаш най-после има светлина в тунела. Но какво точно ще си спомни той и дали това ще спаси връзката му с Джулия или точно обратното – ще наклони везните в друга посока?

В доста трудна ситуация изпада и Симона. От гордост тя излага живота си на огромна опасност. Ще успее ли да се спаси в най-критичния момент и кой изненадващо ще застане до нея по време на страшните събития?

Квартирата на “София – Ден и Нощ” явно е абонирана за неприятности в следващите няколко дни. Торнадо връхлита апартамента на приятелите и това е самата Стефания, която е силно огорчена. Какво може да отчая темпераментната блондинка по толкова категоричен начин и има ли основание нейният емоционален срив?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

20 март: Стефания подозира Митко в изневяра

Нови облаци надвисват над връзката на Стефи и Митко в “София – Ден и Нощ”. В епизода, връщайки се от поредния си полет, Стефания вижда как Митко се качва в колата на непознато момиче и двамата поемат в неизвестна посока. Таз и случка ще разбуди ревността на приятелката на чаровния свиленградчанин, но дали тя има основание и коя е тайнствената непозната?

Продължават и проблемите между Джулия и Марио. Барманът ще излъже докторите, че си е възвърнал паметта и ще бъде изписан от болницата. Истината обаче е, че Марио не си спомня нищо и изчезва, докато Джулия и Сашо се опитват да открият къде е отишъл.

Неприятности ще има и Коко с поддръжката на хостела, след като водата е спряна заради авария. Ще успее ли да се справи с критичната ситуация и недоволството на клиентите?

21 март: Симона в опасно премеждие

Симона ще преживее съдбоносно премеждие в “София – Ден и Нощ”. В епизода една неприятна случка в наргиле бара ще има тежки последствия за младото момиче и дори е напът да застраши живота си. Какво ще се случи и ще избегне ли Симона фаталния край?

Междувременно отношенията на Лазар и Митко се влошават заради общия им бизнес. Лазар поема все повече поръчки с кратки срокове в сервиза, а оставя Митко да работи сам. Дали скромният свиленградчанин ще издържи на напрежението?

Проблеми възникват и между Калина и Ясен, а ситуацията между тях се влошава и от намесата на баба Станка. Ще успеят ли двамата влюбени да преодолеят противоречията си?

22 март: Дани отива на съд

Дело грози Дани в новия епизод на „София – Ден и Нощ“. В редакцията на еротичното списание разгневен модел ще вдигне скандал на фотографа. Той не разбира на какво се дължат заплахите, но малко по-късно ще бъде уволнен. Каква е причината всичко това да се случи на Дани?

Симона все още е уплашена след обира в бара и не иска да ходи там. Цвети ще я посъветва да каже на Асен, но тя ще предпочете да го запази в тайна. В тази тежка ситуация на помощ ще се притече човек, който Симона най-малко е очаквала. Кой ще бъде той?

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2018 г.