София Ден и Нощ еп. 450, 451, 452 от 13, 14, 15.03.2018

Съдбовни срещи и завръщания очакват героите от „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. На прага на квартирата внезапно се появява човек, който ще преобърне живота на всички, но най-вече на един от приятелите в апартамента на Боби. Голямата изненада изниква от нищото, почти като призрак, предизвиквайки истински шок сред останалите. За един от героите обаче срещата е особено важна и емоционална… Кой е мистериозният гост и какви са последствията от неговото появяване?

Опасни рискове поема и Джулия след кървавия инцидент и драматичните събития около състоянието на Марио. За да спаси мъжа, в когото е влюбена, тя обмисля изключително трудно житейско решение. Но дали е готова да се справи с резултатите от него? Рискът е голям, а страховете й са ужасяващи. Струва ли си жертвата в името на любовта и дали тази жертва няма да предизвика точно обратния ефект?

Едно е сигурно – когато приятелите се обединят, те могат да постигнат всичко. Това доказват Дани и Михаела. Коя благородна кауза успява да събере двамата в един отбор заедно с всички любимци от “София – Ден и Нощ“ под открито небе?

14 март: Едно писмо преобръща живота на Зара в „София – Ден и Нощ“

Неочаквани събития и изненадващи предложения са напът да преобърнат съдбите на героите в „София – Ден и Нощ“. В епизода Зара ще получи писмо от Виетнам, което може да предопредели нейното бъдеще, но дали новината ще я направи щастлива?

Боби и Миленита се готвят да заминават на почивка в Боровец, но Кети се разболява и рокерът отлага пътуването. Неговото решение ще доведе до нови противоречия с приятелката му. Може ли това да се окаже причина за окончателната им раздяла?

Изненадващи разкрития за Таня ще направи и Калина, след като я хваща в лъжа. Каква е истината за младото момиче?

15 март: Тръгва ли си от квартирата Кети?

Кети ще бъде разочарована, въпреки появата на баща си. След като Христо се връща от Испания, той разказва на Боби как е минало делото. Всички са много щастливи от развоя на събитията, но за Кети това означава, че ще трябва отново да заживее в Благоевград. Ще се случи ли това?

Първия работен ден за Калина в адвокатската кантора започва. Там тя ще срещне новата си колежка, която е и неин пряк началник. Василева е истинска работохолик и няма да позволи на Калина и миг невнимание. Ще ѝ се хареса ли това строго поведение?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2018 г.