София Ден и Нощ еп. 447, 448, 449 от 06, 07, 08.03.2018


Марио от “София – Ден и Нощ” става жертва на кърваво нападение

Животът е крехък и кратък, но най-голямата грешка е да го пропилеем. Това ще разберат приятелите от „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Тежък инцидент застрашава живота на Марио. Опивайки се да спаси Джулия от опасно нападение, той попада в критична ситуация. Последствията за него са ужасни и рефлектират светкавично върху близките му. Докато Марио се бори за живота си, най-огромната тежест пада върху Джулия. Красивата барманка научава толкова тъжна вест за състоянието на приятеля си, че не знае дали ще има сили да се пребори с предстоящото ходене по мъките. Колко воля и себеотрицание са необходими, за да се спаси една любов на прага между живота и смъртта? И дали Джулия притежава тази воля?

Доказателство за сила на характера трябва да даде и Коко. Целеустремеността и упоритостта определено не са типично негови черти, но той устройва изненада за своите съквартиранти. Дали ще му гласуват доверие да управлява хостела, след като Калина се отдаде на адвокатска кариера?

Изненади очакваме и от Митко, който се оказва агент под прикритие. От кого и защо се крие той? Каква е каузата, с която се е нагърбил и дали приятелите ще се окажат прави за подозренията си към него?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

6 март – Джулия пред труден избор в “София – Ден и Нощ”

Кариерата или любовта ѝ към Марио са по-важни за Джулия от “София – Ден и Нощ”? Това трябва да реши красивата барманка в епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA. Изкушаващо предложение за работа на круизен кораб от далечен познат на Сашо я поставя на кръстопът. Как ще реагира любимият ѝ на тази новина? И какво ще реши Джулия? А дали това наистина е нейната мечтана работа?

Симона също се изправя пред проблем от лично естество в своята работа. Ролята ѝ на шефка я довежда до конфликт с Кети, която обвинява, че не си е свършила работата в бара. Опитът на Асен да помогне на Кети да реши проблемите си в училище засилва още повече раздразнението на Симона, а ситуацията ескалира дотам, че се налага Боби да се намеси. Ще успеят ли двете момичета да намерят общ език?

Професионално предизвикателство очаква и Коко, който е твърдо решен, че иска да поеме управлението на хостела от Калина, но дали ще убеди Боби и сестра му, че е подходящият човек?

7 март – Боби и Божидар в битка с конкуренцията в “София – Ден и Нощ”

Боби и Божидар се изправят пред бизнес проблеми в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA двамата установяват, че имат отлив на клиенти от спортната им зала. Марина им разкрива, че в квартала има нов дамски фитнес, който прави големи отстъпки и им е конкуренция. Боби и Божидар разработват план как да привлекат нови клиенти, но дали ще бъде успешен?

Междувременно Теодора ще разбере, че представата ѝ за романтичен уикенд се разминава с тази на Ясен, но ще успеят ли все пак двамата да изкарат приятно своята почивка?

Нов конфликт възниква между Марио и Джулия, след като Сашо открива нередности на бара. Едно събитие обаче ще ги накара да оставят противоречията си настрана…

8 март – Има ли Митко любовница в „София – Ден и Нощ“?

Mитко ще получи мистериозно обаждане и ще тръгне от квартирата в новия епизод на „София – Ден и Нощ“ тази вечер по NOVA. Това ще накара Коки да се усъмни, че приятелят му си има любовница. Накъде се е запътил Митко и изневерява ли наистина на Стефания?

Междувременно Джулия ще бъде много притеснена за състоянието на Марио, след драматичната случка в изминалата вечер. Ще дойде ли скоро той в съзнание?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2018 г.