София Ден и Нощ еп. 432, 433, 434, 435, 436 от 12, 13, 14, 15, 16.02.2018

Уникални шансове за кариера провокират някои от героите на „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Един от щастливците в квартирата е Дани, който получава невероятно предложение за кариерно развитие в САЩ. Такъв шанс не е за изпускане, защото е свързан с работа в централата на едно от най-популярните американски списания. Дани е на сериозен кръстопът – изкушението е огромно и той осъзнава, че такова предложение рядко се повтаря в живота. От друга страна, заминаването му ще застраши и без това крехката връзка с Михаела, която може да рухне всеки момент. Какво е решението на Дани?

Неговата сестра Стела също има големи шансове да развие един от талантите си. Тя трескаво се подготвя за първото участие на модния подиум, където може да се заяви като млад български дизайнер. Рискът от провал обаче е много голям, защото времето е ограничено и не всичко върви по план. Нервите на всички замесени в подготовката са опънати до краен предел. Ще успее ли Стела да се справи със съдбоносното предизвикателство?

Новости в професионален план очакват и Стефания. Съвсем случайно тя открива информация, която може да й помогне да си намери работа като стюардеса. За съжаление, Стефи трябва да надвие егото си, за да стигне до интервю в авиокомпанията. Дали ще се пребори със себе си и кой е човекът, от когото зависи бъдещето й?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 февруари 2018 г.