София Ден и Нощ еп. 427, 428, 429, 430, 431 от 05, 06, 07, 08, 09.02.2018

Знакови житейски събития очакват героите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA.

Животът на Стела изцяло се промени, откакто тя поднови връзката си с Лазар. Въпреки неодобрението на всички свои близки, тя защитава любовта си и явно съдбата я възнаграждава за това. Сякаш късметът е на нейна страна и приятните изненади я очакват дори в неподозирани за нея посоки. Влиятелният баща на Лазар забелязва таланта на Стела и нейните интересни рисунки на различни модели дрехи. Той я запознава с хора от модната индустрия, които също са заинтригувани от моделите. Стела получава бомбастично предложение да участва във важно модно ревю. Сестрата на Дани е шокирана от развоя на събитията. От една страна тя се радва на изненадващата покана, но е отчаяна, че няма нито един готов модел, за да участва в дефилето. Дали ще успее да се подготви за отрицателно време в тази инфарктна ситуация? Или ще пропусне уникалния шанс да се заяви за пръв път като моден дизайнер?

Изненади има и за Боби, който става точно на 40 години, но не се чувства никак щастлив от това. Шегите на приятелите от квартирата по повод възрастта му започват да го дразнят и той се оттегля обиден, без да празнува своя юбилей. Защо тъгува Боби навръх рождения си ден и какво са намислили останалите, за да повдигнат духа му?

На Коко също не му е лесно. Налага се той да се бори с мистериозно заболяване, което преобръща цялата му нагласата към живота. В името на оздравяването Коки трябва да се откаже от своите най-любими вредни навици. Какво е тежкото обещание, което дава той и дали е по силите му да спази важния обет?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

06 Февруари 2018, вторник – Найден кара Теди да ревнува

Чувствата на Найден към Теди ще станат очевидни за Михаела в новия епизод на „София – Ден и Нощ“ тази вечер по NOVA. След провалилата се уговорка за кафе на двамата, приятелката на Дани ще опита да даде съвет на момчето. По тази причина Найден ще реши да накара Теди да ревнува, но как точно ще се случи това?

Междувременно Симона ще промени мнението си относно Мариянка след сън и ще сподели на Асен и той ще я потърси в дома ѝ. Ще успее ли да я намери и какво ще се случи, когато той отиде там?

07 Февруари 2018, сряда – Митко пред избор между работата си и Стефи

Най-накрая съдбата се усмихва на Митко и той е напът да реализира своята мечтана кариера в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA симпатичният свиленградчанин е изключително развълнуван, защото му предстои първия работен ден в сервиза на Лазар. Ситуацията в новата му работа обаче ще предизвика ревност у Стефания. Дали тя наистина причина да се тревожи?

Марина също се тревожи за Божидар, когото Асен и Боби убеждават да участва в боксов турнир за ветерани. Тя е категорично против, но ще се слуша ли Божидар в нейните аргументи?

08 Февруари 2018, четвъртък – Уволнен ли е Митко в „София – Ден и Нощ“?

Митко ще има проблеми в новата работа в епизода на „София – Ден и Нощ“ тази вечер по NOVA. След като приятелят на Кети не е доволен от ремонта, Лазар ще се осъмни, че проблемът е в неговия механик. Наистина ли е виновен Митко за повредата и ще го уволни ли Лазар?

Жената, която е харесала роклята на Стела по време на откриването на сервиза на Лазар ще ѝ предложи изкушаваща оферта за модно ревю, но сроковете за изпълнение на задачата ще бъдат много кратки. Ще успее да участва все пак?

09 Февруари 2018, петък – Джулия и Марио в битка в “София – Ден и Нощ”

Нови противоречия, този път на професионална основа, възникват между Джулия и Марио в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Сашо предизвиква двамата бармани на състезание за създаването на нов коктейл. Джулия иска да работи с Марио, а не да се надпреварва с него, но между тях се настаняват подозрения и съперничество. Дали тя има наистина основания да смята, че Марио иска да я “прецака”?

Асен и Симона разглеждат квартири заедно с Оги и Цвети. Капарират една, но впоследствие харесват друга, която е по-скъпа. Симона убеждава останалите да вземат по-скъпата и твърди, че ще намери необходимите пари, но откъде?

Коко получава странен обрив и Боби го завежда на лекар. Медикът също няма представа каква е причината за състоянието на веселият съквартирант и решава, че трябва да му се направят допълнителни изследвания. Сериозно ли е заболяването на Коко?

Коментари (0)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.