София Ден и Нощ еп. 412, 413, 414, 415, 416 от 15, 16, 17, 18, 19.01.2018

Няколко жестоки удара под кръста трябва да понесат приятелите от „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмца от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA.

Цяла буря от неприятности предстои за младото семейство на Симона и Асен. Сякаш едно зло никога не идва само. Точно, когато те са шокирани, че трябва бързо да се изнесат от квартирата си, най-неочаквано съпругът на Мони е арестуван от полицията с тежко обвинение. Какво е то, има ли общо с действителността или е плод на ловка измама? Ситуацията е доста заплетена и Симона е ужасно притеснена. За нейна изненада дори баща й не може да измъкне Асен от ареста на този етап. Виновен ли е Асен и има ли човек, който изобщо може да му помогне?

Опасности застрашават и живота на Митко, който катастрофира тежко след всички скупчили се напоследък неприятни събития. Приятелите се опитват да разберат, каква е причината за катастрофата и как могат да му помогнат да се възстанови. Какво се случва в живота на Митко? Ще успее ли да възвърне силите и вярата си в любовта?

Напук на неприятностите в квартирата, внезапно там се появява усмихнатата Ася. Пооттърсила се от депресията си след раздялата с Боби, тя иска да възвърне приятелските отношения с всички от квартирата. Какви са чувствата й към Боби и каква ще бъде неговата реакция? Как появата на Ася ще се отрази на новата му връзка с Миленита?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 16 януари 2018 г.