София Ден и Нощ еп. 407, 408, 409, 410, 411 от 08, 09, 10, 11, 12.01.2018

Големи събития очакват приятелите от „София – Ден и Нощ” тази седмица. Някои от тях ще променят живота си, започвайки отначало, а други ще бъдат изненадани от важни житейски избори в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Една от големите изненади на седмицата е годежът, който е подготвила леля Мария за сина си Митко. Решена да вземе съдбата му в свои ръце, тя иска да го ожени за най-достойното момиче. Синът й е принуден да се съобразява с нейното мнение, защото очаква тя пък да му помогне за старта на мечтания собствен бизнес. Много смях ни очаква с леля Мария, която внимателно селектира подходящите избраници според важни за нея критерии. Коя е годеницата и каква ще бъде реакцията на Митко?

Изненадите не свършват дотук. Много близък приятел от миналото на всички обитатели на квартирата се появява ненадейно на вратата на дома им. Кой е той, какво му се е случило и за колко време ще остане в квартирата, предстои да разберем в следващите епизоди на “София – Ден и Нощ”.

Изненада, но за съжаление от неприятен характер ще има за Симона и Асен. След като се справиха с проблемите около старта на своята първа бизнес идея, те ще разберат, че трудностите им тепърва започват. Барът, който мечтаят да открият, все още не е отворил врати, а конкуренцията вече е свирепа. Какъв урок ще научат начинаещите бизнесмени? И могат ли да използват своята креативност, за да привлекат първите клиенти по техния си характерен и забавен начин?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 407 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 408 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 409 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 410 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 411 онлайн или тук

Коментари (1)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.