София Ден и Нощ еп. 402, 403, 404, 405, 406 от 01, 02, 03, 04, 05.01.2018

Сякаш от самото си начало 2018 година сбъдва мечти с магическа пръчица в риалити сериала „София – Ден и Нощ”. Тя поднася неочаквани възможности и изненадващи жестове на приятелите от квартирата в следващите епизоди на поредицата още в първия си ден, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Една мечта се сбъдва за влюбените Симона и Асен и ги прави много щастливи. Най-накрая те успяват да реализират свой важен житейски план, който им дава независимост и много отговорности. Трудностите не липсват, като при всяко ново начало, но неочаквана помощ, за която двамата дори не са подозирали, ще подкрепи техния замисъл още при старта му. Каква точно е идеята на Мони и Асен и как ще промени живота им занапред?

Една мечта е на път да се сбъдне и за Аглика, която се състезава за треньорско място в Азербайджан. Денят на изпита наближава и тя е много развълнувана, дали ще се справи. Ще успее ли да пребори сериозната конкуренция и каква е цената, която плащаме за мечтите си?

Късметът се усмихва и на Дани, който получава мечтана работа като фотограф в най-престижното списание. Дали ще се напасне в новия екип и с какво ще се промени ежедневието му заради работния процес? Как ще бъдат приети проектите му от Михаела и останалите приятели?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – в първата седмица на 2018 година, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 402 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 403 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 404 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 405 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 406 онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 5 януари 2018 г.