София Ден и Нощ еп. 382, 383, 384 от 14, 16, 17.11.2017

Опасни шеги, дълбоки съмнения, раздяла и отмъщение терзаят приятелите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на риалити сериала вторник, четвъртък и петък, от 22.00 ч. по NOVA

По време на медения си месец младоженците Асен и Симона попадат в опасния лабиринт на собствените си зловещи шеги. От играчка става плачка и двамата влюбени вече не могат да спрат колелото на неприятностите. Има ли начин да върнат назад стореното?

Големи неприятности, но от съдбовен характер очакват друга двойка, която трябва да се изправи пред истината. Един разговор ще реши хода на събитията точно в най-важния момент, от който обаче връщане назад няма.

От сила ще има нужда и Михаела, която се изправя очи в очи с гнева на своя брат. Предаден от собствената си сестра, Филип става все по-непредвидим и опасен. Колко далече може да стигне той в отмъщението?

Единствено добри намерения има най-забавният съквартирант – Коко. Той е приготвил прекрасен пръстен. На коя дама ще го подари, има ли сериозни намерения, или всичко ще се обърне срещу самия него?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица във вторник, четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 382 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 383 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 384 онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2017 г.