София Ден и Нощ еп. 345, 346, 347, 348, 349 от 10, 11, 12, 13, 14.07.2017

Предателства и отмъщение ще застрашат отношенията на някои от приятелите в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

След бомбата, която хвърли Симона, разкривайки пред всички тайната на Матей, в тяхната квартира настъпва почти военно положение. Цвети се счита за предадена заради измамените си чувства. Отчаяна до безразсъдство, тя застрашава дори своя собствен живот. Асен и Оги дават всичко от себе си си, за да сдобрят двете най-добри приятелки, но дали това е възможно? Матей обаче не пропуска да отвърне на удара с много коварен ход. Китаристът изважда наяве голяма тайна, която преобръща цялата ситуация около Симона и Асен. Ефектът на доминото е задействан. До какво ще доведе всичко това?

Доста сериозни са и проблемите, в които се забъркват Митко и Стефи. Митко съвсем случайно научава потресаваща тайна, която сериозно застрашава любимата му и веднага се опитва да я предпази. Дали Стефи ще повярва на думите му или ще изтълкува неговото поведение като болезнена и нетърпима ревност?

Ревност завладява и Марио. Покрай събитие в клуба, той се оставя на разрушителната емоция. Кой и защо провокира такива страсти у него и как ще приеме Джулия неговото поведение?

Гледай видео запис от епизод 345 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 346 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 347 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 348 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 349 онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2017 г.