София ден и нощ 18.12.2015 + видео (епизод 41) – Дани, Сабина и Рая в любовен триъгълник с онлайн видео и снимки

София ден и нощ 18.12.2015 + видео (епизод 41) – Дани, Сабина и Рая в любовен триъгълник

В сериала „София – Ден и Нощ“ в петък, 18 декември, от 22:00 ч. приятелите се озовават в нова ситуация, предизвикана от бурна ревност в квартирата.

Войната за сърцето на Боби е обявена! Неговата стара нова връзка от миналото вече окончателно нажежава обстановката сред приятелите. Един от тях не е готов да дели Боби, с когото и да било и се решава да поведе война за сърцето на Боби.

Поли пък е във възможно най-омиротворения си и усмихнат период. Тя е толкова щастлива с футболиста Станимир, че държи да го запознае на свой ред с приятелите си и организира официална вечеря в квартирата. Красивата блондинка се старае всичко да бъде перфектно, но когато Станимир пристига, съквартирантите развалят всичко със своите драми и проблеми.

В танцовото студио Рая има напорист ухажор. Тя обаче все още не подозира, кой точно е той и с какво ще промени живота й.

Любовта между Дани и Сабина отново е помрачена. Тя случайно разбира, че Дани продължава да се среща с Рая. Това отново поражда у нея ревност и силно я наранява, въпреки уверенията, че Дани и Рая са просто много близки приятели.

Ина става свидетел на нещо, което крайно разклаща отношенията между нея и Дани. Ще успеят ли двамата да намерят пътя един към друг или любовта им става все по-обречена и невъзможна – ще стане ясно в петък, 18 декември, от 22:00 ч. по Нова телевизия.

Видео анонс –

Гледай видео запис от епизода онлайн или тук

Снимки от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 18 декември 2015 г.