София Ден и Нощ еп. 488, 489, 490, 491 от 29, 30, 31.05., 01.06.2018

Приятелите от квартирата опитват да го разубедят от идеята да се посвети на хуманитарната мисия, но дали ще успеят?

Изненадващи са събитията за приятелите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък, в 22.30 ч. по NOVA. Изборите, които трябва да направят героите са трудни и бележат живота им завинаги.

Промяната, от която има нужда Боби, е на път да преобърне цялата ситуация в квартирата. Загубил се в чувство на вина и спомени от минали несгоди, той избира да рестартира живота си, като започне съвсем отначало. Желанието му е да замине на хуманитарна мисия в Африка, където може да бъде полезен и да намери отново смисъла. За някои от приятелите решението на Боби е смело и достойно, но за други то е просто едно обикновено бягство, граничещо дори с предателство. Коко и Симона се чувстват най-изоставени и се опитват да осуетят плановете за заминаване по всички възможни начини. Има ли как да се влияе на решението на Боби или вътрешният му глас е по-ясен от всякога? Ще замине или ще остане бащата на квартирата?

Гласът на сърцето е силен и при Галя, която е поставена пред дилема. Нейната връзка с Жоро е подложена на изпитание заради появата на бившия ѝ приятел Бранко. След като бившият буквално спаси момичетата в апартамента на раздора, завръщайки се в България точно в най-драматичния момент, той недвусмислено показва на Галя, че още има чувства към нея. Дали обаче тя самата е запазила поне малко от обичта си към него? И каква ще бъде реакцията на ревнивия Жоро към създалата се ситуация – това ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

30 май – Ще се съживи ли любовта между Галя и Бранко?

Дали старата любов хваща ръжда? Това ще разбере Галя. След като Бранко се завръща в живота на красивата блондинка, Стела и Зара забелязват, че приятелката им се радва не неговото присъствие. Дали обаче пламъкът между двамата ще лумне отново?

Пред емоционален избор се изправя и Найден, комуто след дълга борба съдбата се усмихва. Младият мъж получава две предложения за инвестиране в неговата апликация – едно от близък негов приятел, а другото – от голям бизнесмен. Коя от офертите ще приеме Найден?

31 май – Съквартирантите опитват да убедят Боби да остане

Боби остава непоклатим. Той съобщава на съквартирантите, че Марина ще е новият шеф в квартирата. Всички го приемат много тежко, но все пак ще направят импровизирано парти в чест на Боби. На него те отново ще опитат да го разубедят да ходи на мисия в Африка, но ще ги послуша ли той?

Междувременно Бранко идва да се сбогува с Галя и Жоро ги вижда пред апартамента. Тя ще го представи като приятел, но по-късно Ивана ще разкрие, че двамата са били гаджета. Как ще реагира Жоро на тази новина?

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2018 г.